Contractele de concesiune, verificate la sânge. Firmele nu mai trăiesc pe spatele reșițenilor!

Avertizarea a fost transmisă de primarul municipiului la cea mai recentă ședință de consiliu local, for care a dezbătut nu mai puțin de cinci contracte de concesiune care nu au fost respectate.

Pe lista rezilierilor apare și Adrian Chebuțiu, care a luat în concesiune parcarea de la Institutul de Proiectări de pe Calea Caransebeșului. Firma sa însă, „ruptă” abuziv din UCM Reșița, este în atenția organelor de cercetare penală, iar controversatul om de afaceri nu și-ar fi dus la îndeplinire sarcinile cu privire la suprafața pe care a primit-o în administrare.

„Scopurile declarate inițial nu au fost respectate în mai multe situații, nu doar în cazul parcării de la institutul de proiectări. Prin urmare, am decis că este bine ca toate contractele de concesiune să fie verificate”, a declarat primarul Mihai Stepanescu.

Comments

 1. Horia says:

  Pai pana acum nu au fost verificate la sânge? Cine s-a ocupat de verificarea lor? D-na Catana și cu Crina sau mai sunt și alții… aveți grija cu articolele ăsta care vi le faceți singuri..

 2. Chebutiu e de vina !!! says:

  Ce inseamna “contractele vor fi verificate”? 🙂
  Se verifica daca aceste contracte au fost incheiate valabil, sau?
  Daca una dintre parti (concesionarul) nu si-a adus la indeplinire obligatiile asumate fata de concedent, acesta din urma nu cunoaste?
  Pe de alta parte, ce inseamna domnule jurnalist “firma rupta abuziv din UCM Resita”, va rog sa detaliati?