Continuă tradiția. Prima întâlnire din acest an a pasionaților de trotinete electrice are loc în weekend, la Timișoara

Comunitatea pasionaților de trotinete electrice se reunește, în weekend, pentru prima dată în acest an. Trotinetiștii vor să parcurgă un traseu de 26 de kilometri pe pista de pe malul Begăi. 

Este prima plimbare, după perioada cu restricții, a fanilor trotinetelor electrice care vor să parcurgă un traseu de 26 de kilometri pe pista de pe malul Begăi, cu destinația La Pop Popas. Întâlnirea este pusă la cale de Service Trotinete.

„Suntem foarte entuziasmați că putem, în cele din urmă, să se reunim pentru prima dată în acest an. Comunitatea noastră este din ce în ce mai mare, ceea ce nu poate decât să ne bucure. Dacă anul trecut eram în jur de 40 de pasionați care ne-am strâns laolaltă, acum suntem aproape 100 și ni se alătură tot mai multe persoane care încep să folosească trotineta electrică. Ne unește aceeași pasiune și, poate, și vremurile… De data asta nu ne mai grăbim spre serviciu, ci facem o plimbare relaxată, în care putem și socializa în tihnă.”, a declarat organizatorul evenimentului, Răzvan Drăgulescu.

Întâlnirea are loc sâmbătă, 29 mai, de la ora 12, pe malul Begăi, lângă Grădina Bănățeană. De acolo, trotinetiștii vor să pornească spre Popas în jurul orei 13. Participanții sunt rugați să își ia cu ei încărcătorul de la trotinetă, dar și să respecte normele de distanțare socială. Toate detaliile pot fi aflate de pe pagina evenimentului. Organizatorii pot fi contactați la office@service-trotinete.ro sau la numărul de telefon 0728.300.144.

leader board 728 x 90 px

Ultima întâlnire a pasionaților de trotinete din Timișoara a avut loc în august 2020.