De pe Aeroportul „Traian Vuia” din Timișoara, direct pe nisipurile fine din Skiathos

AeroVacanțe vine cu o surpriză de proporții! Aeroporturile din Timișoara, Cluj-Napoca, București și Iași vor avea plecări către cea mai îndrăgită și fină insulă din Grecia, Skiathos. Peisajul exotic, care lasă orice turist fără cuvinte, este pregătit pentru sezonul estival. Plajele sunt amenajate, răcoritoarele așteaptă nerăbdătoare să fie savurate, alături de muzica bună ce va da startul petrecerilor, din zori până seara.

Cursele charter vor fi disponibile începând cu data de 29 mai până în 25 septembrie 2021. Zborurile vor avea loc din cele patru mari orașe din România, în fiecare sâmbătă și vor fi efectuate de către compania aeriană TAROM, iar durata unui zbor este de o oră și 30 de minute, în funcție de orașul de plecare.

Tarifele pentru sejururile în insulă pornesc de la 199 euro de persoană și includ transport charter avion, taxe de aeroport, transferuri, asistență turistică în limba română și cazare 7 nopți în vilă turistică. Pot beneficia de aceste sejururi românii care prezintă testul negativ PCR efectuat cu cel mult 72 de ore înainte de intrarea în Grecia sau cei care s-au vaccinat cu ambele doze, cu cel mult 14 zile înainte de plecare. În ambele cazuri este necesară efectuarea dovezii scrise în limba engleză. Passenger Locator Form trebuie completat cu 24-48 de ore înainte de plecare și prezentarea codului QR corespunzător.

leader board 728 x 90 px

„Mă bucur că anul acesta putem oferi turiștilor români un sezon complet în insula Skiathos, de la începutul lui iunie și până la finalul lui septembrie. Skiathos este una dintre cele mai iubite destinații de vacanță și pe bună dreptate: este incredibil de frumoasă, cu plaje cu nisip fin și ape curate, artă culinară delicioasă și peisaje spectaculoase. Sunt încrezător că vom oferi o experiență memorabilă pentru cel puțin 7000 de turiști.”, a declarat Antonio Nițu, Director General al Grupului Aerotravel.

Măsurile sanitare pentru protejarea atât a cetățenilor, cât și a turiștilor sunt asigurate de către autoritățile locale și centrale grecești în colaborare cu furnizorii de servicii turistice de pe insulă. Astfel, Skiathos este una dintre cele mai sigure destinații turistice.

Cu o experiență de peste 16 ani, AeroVacanțe, agenția organizatoare a Grupului Aerotravel efectuează curse charter avion către insulele: Skopelos, Alonissos și Skiathos. Agenția oferă periodic produse noi, cu scopul de a satisface așteptările turiștilor, astfel că, în afară de charterele spre Grecia, românii pot opta și pentru sejururi pe litoralul din Bulgaria, sejururi în Hurghada cu plecări din București și Cluj-Napoca, zbor în Zanzibar, Republica Dominicană, Mexic, Cuba, Jamaica, sejur în Ischia și regiunea Puglia, dar și destinații la schi în Europa. Mai mult decât atât, agenția poate oferi pachete cu tarife avantajoase în orice colț al lumii.

Aerotravel este cea mai mare agenție de turism din România care oferă atât agențiilor cât și persoanelor fizice, independente o varietate largă de produse și servicii. Dacă încă există dubii în legătură cu următoarea vacanță și nu știi pe ce meleaguri să ajungi în vara aceasta, poți accesa paginile Aerotravel și AeroVacanțe pentru mai multe idei de vacanță.

https://www.aerovacante.ro
https://www.aerotravel.ro/

Autor: Iulia Vlad