Pasionații de plimbările cu trotineta electrică își dau întâlnire în weekend la Timișoara. Vor străbate un traseu de 14 km

Sunt pasionați de trotinetele electrice și vor să își împărtășească experiențele. Este vorba despre un grup de timișoreni, coagulați recent într-o comunitate, care își dau întâlnire în weekend la o plimbare înspre Pădurea Verde. 

Trotinetele sunt tot mai populare în rândul timișorenilor. Dacă în timpul săptămânii le folosesc pentru a reuși să se strecoare mai ușor în trafic, în weekend ei își prelungesc plimbările în zone pline de verdeață, numai bune pentru relaxare și socializare în tihnă.

Sâmbătă, de la ora 12.00, cei care folosesc trotinetele electrice în Timișoara sunt chemați să și le lustruiască, să își încarce bateriile și să străbată un nou traseu, de 14 km. În excursia lor, „trotinetiștii” sunt invitați să respecte distanța socială și să aibă în dotare masca de protecție.

„E un traseu nou cel pe care vrem să îl facem. Pornește tot de lângă restaurantul Riviere din Timișoara și am vrea să mergem la Pădurea Verde. Suntem toți pasionați de trotinete și discuțiile noastre sunt în zona aceasta. Facem schimb de experiență. De la o ediție la alta ni se alătură și mai mulți prieteni. Suntem peste 40 și sperăm ca și ediția aceasta să aducă persoane noi în grup”, a spus organizatorul evenimentului, Răzvan Drăgulescu.

Este a treia întâlnire pe care cei care folosesc trotineta ca mijloc de transport o au în această vară. Toate detaliile evenimentului se regăsesc aici.