Alfred Simonis despre reîntoarcerea lui Sorin Grindeanu în politică: „E un câștig pentru partid. Poate schimba în bine imaginea PSD”

Președintele PSD Timiș, Alfred Simonis, se declară bucuros de decizia fostului premier Sorin Grindeanu de a reveni în politică și este de părere că acesta poate schimba în bine imaginea partidului.

Sorin Grindeanu a confirmat în această dimineață că va candida pentru un post de prim-vicepreședinte al PSD la Congresul partidului din 22 august, pe moțiunea lui Marcel Ciolacu.

„Mă bucur. Am fost cred că primul președinte de organizație din țară care am cerut public ca Sorin Grindeanu să se întoarcă în partid. Mă bucur că a luat această decizie. E un câștig pentru partid și e un câștig și pentru noi, la nivelul județului Timiș. Are experiența necesară, notorietatea și încrederea cetățenilor pe toate măsurătorile și poate schimba în bine imaginea partidului. El poate, din postura de conducător, de lider al partidului la nivel național să îi facă pe cei din alte părți ale țării să înțeleagă că Timișoara, Timișul, Banatul și Ardealul sunt zone în care politica poate fi făcută altfel decât în restul țării”, a declarat Alfred Simonis, președintele PSD Timiș și lider al deputaților social-democrați.