Consilierii locali se ocupă anul viitor de contractele pentru proprietarii de garaje. Motivul pentru care Fritz a retras proiectul de pe ordinea de zi

Aleșii locali ar fi trebuit să voteze în plenul de dinainte de Crăciun o hotărâre care stabilea că proprietarii de garaje din Timișoara își pot prelungi contractele pentru o perioadă de trei ani. Dominic Fritz vrea să modifice câteva prevederi, așa că a retras documentul de pe ordinea de zi. 

Primarul Timișoarei vrea o variantă pentru ca administrația să poată rezilia contractele cu proprietarii de garaje în orice moment, dacă pe terenurile pe care sunt amplasate acele încăperi sunt necesare lucrări.

„Eu simt că există un consens că vrem, pe de o parte, să debirocratizăm aceste mii de contracte an de an, cred că este un consens că asta este intenția, pe de altă parte vrem să ne acoperim juridic ca oricând pentru lucrări să putem rezilia într-un mod sigur și rapid aceste contracte. Eu retrag proiectul ca să găsim o variantă juridică ce atinge ambele obiectivele pentru că nu avem nicio grabă acum, contractele pe anul acesta sunt la mine la semnat.”, a spus primarul Timișoarei.

Proiectul referitor la garaje va fi readus în fața aleșilor locali în luna ianuarie, a mai spus primarul.

gif card de energie dacus 1000x100 Brantner 1000x100px

Aproximativ 6.000 de garaje mai sunt în Timișoara, în acest moment, între blocuri. Administrația Robu a aplicat „garajiada” în cartierele Soarelui, Girocului, Buziașului, Aradului, Lipovei și Torontalului. În locul acestor clădiri au fost construite parcări.

CITEȘTE ȘI: „Garajiada”, pusă pe pauză. Noua abordare în privința garajelor dintre blocuri, la Timișoara

publicitate si promovare online banner maxagro STPT job 1000x200
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/