Un milion de euro de la centru

Președintele Consiliului Județean Caraș-Severin, Sorin Frunzăverde i-a convocat astăzi pe aleși într-o ședință extraordinară. Principalul punct de pe ordinea de zi s-a referit la o rectificare bugetară, după ce spre județ s-au îndreptat peste un milion de euro, alocați din fondul de rezervă al Guvernului.

Încă de zilele trecute, se anticipa faptul că în Caraș-Severin urmează să ajungă o sumă consistentă de bani, pe care Guvernul României a alocat-o, pentru acoperirea unei părți din datoriile pe care le are Consiliul Județean. Decizia mai marilor de la centru a fost publicată în Monitorul Oficial, astfel că aleșii au fost convocați în regim extraordinar, ca să aprobe banii.

„Am luat act de faptul că au fost alocate cele 45 de miliarde de lei din fondul de rezervă al Guvernului pentru stingerea unor arierate pe care Consiliul Județean le avea. Această alocare ne va permite ca în primele zile din ianuarie să putem să plătim, prin majorare de capital, pentru o investiție mai veche pe care Aquacaraș o are în derularea unui program european ISPA, ceea ce ne va permite continuarea finanțărilor europene pentru investițiile din domeniul alimentării cu apă și a uzinelor de apă pentru cele opt orașe din Caraș-Severin”, a declarat astăzi președintele Consiliului Județean Caraș-Severin.

Următoarea ședință de Consiliu Județean va avea loc în luna ianuarie.

Comments

  1. SUNTomulDErandSImieIMIpasa says:

    Am zis de ieri ca le da bani celor de la Aquacaras…asa ca…nu stiu la ce dreq i-o mai chemat pe consilieri…ah,da stiu…sa le ureze ceva de sarbatori si sa le umple frigiderele…:)))

  2. […] CITEȘTE ȘI: Consilierii județeni au rectificat bugetul județului, după ce au primit un milion d… […]