100.000 de lei pentru sărbătorile de iarnă

Și în acest an, Primăria Reșița organizează acțiuni de Crăciun și de Anul Nou. Bugetul alocat este unul ofertant pentru ca oamenii să aibă parte de sărbători pe cinste, să poată participa la spectacole, dar să aibă și un foc de artificii de inviadiat în centrul orașului.

Administrația publică locală s-a gândit din timp să aloce bani pentru organizarea de spectacole de Crăciun și de Anul Nou. Chiar dacă pentru Revelion programul nu este încă finalizat, pe data de 26 decembrie, Cinematograful Dacia este gazda unui spectacol folcloric pe cinste.

„Avem o serie de acțiuni care se derulează în parteneriat cu cu Liceul de Artă, iar oamenii trebuie să știe că noi suntem dispuși să susținem orice inițiativă”, a declarat edilul-șef al Reșiței, Mihai Stepanescu.

În ce privește trecerea dintre ani, sărbătoarea pe care municipalitatea o organizează are loc în centrul orașul. În total, bugetul alocat se ridică la 100.000 de lei, dar primarul spune că nu este neapărat nevoie ca întreaga sumă să fie consumată.