Criza va afecta și în 2013 economia României!

Președintele Consiliului Județean Caraș-Severin, Sorin Frunzăverde, a făcut câteva aprecieri referitoare la anul 2013, dar și la modul în care anul acesta se încheie pentru români și, implicit, pentru cărășeni.

Potrivit președintelui Consiliului Județean Caraș-Severin, anul 2012 a fost unul complicat și contorsionat. „Contorsionat pentru că au fost multe lupte politice, în care au existat trei momente electorale importante: alegerile locale, referendumul și alegerile parlamentare. Încă o dată, ceea ce am declarat în 2010 am putut constata că face parte din realitatea românească și anume: vrajba politică, haosul administrativ și statul polițienesc, care și-a afirmat de câteva ori teoretica forță, probabil, pentru a intimida. Asta cu atât mai mult cu cât a fost vorba despre un an electoral. Cred într-un an 2012, care consacră în primul rând o majoritate parlamentară lejeră”, a spus liderul liberal, în urma celui mai recent plen, care a avut la Palatul Administrativ.

Ce ne așteaptă în 2013
Vicepreședinte PNL la nivel național, Sorin Frunzăverde preconizează faptul că și în anul 2013 românii se vor lupta cu criza economică. Aceasta va continua să afecteze economia statelor europene, dar și pe cea a României. „Este un an în care va fi nevoie de foarte multă liniște și toleranță în viața politică, de dialog real între putere și opoziție și cred că, în principal, cadrul pentru acest dialog trebuie să fie pașnic pentru principala instituție a statului de drept democratic. Eu cred că avem capacitatea noi, românii, să depășim cu bine acest an, 2013, în condițiile în care viața politică din țară se va normaliza”, este de părere liderul PNL.

 

Comments

  1. Pakatos says:

    nu ne-ai spus nimik nou …stiam asta din 2011…poate si mai demult…:))