Consilierii își bat joc de alegători: „Votează doar dacă au interes! Vor campanie, vin cu alte mizerii!”

 

Aleșii locali din Oravița își fac de cap când vine vorba despre cetățean. Dacă au chef să muncească în afara plenului o fac, dacă nu, fiecare își vede de treabă. Asta, deși primesc invitații pentru a face parte din comisii de recepție. Dacă funcția nu este remunerată … tot degeaba!

Zilele acestea, Primăria oraşului Oraviţa a fost invitată de către constructor să recepţioneze lucrările de apă-canal efectuate pe câteva străzi din oraş. În urma deplasării în teren a conducerii administraţiei publice locale, s-au constatat grave neajunsuri la aceste lucrări, recepţia nefiind posibilă. Conform contractului încheiat între prestator şi beneficiar, lucrările respective trebuiau încheiate cu aducerea străzilor pe care s-au efectuat aceste lucrări la starea iniţială. Or, pe lângă faptul că s-au făcut haotic, drumurile arată acum mult mai rău, acestea fiind aproape impracticabile. „Am depus chiar și o plângere penală, întrucât constructorul a lucrat în bătaie de joc. Pe lângă faptul că nu și-a făcut datoria, așa cum ar fi trebuit, a distrus o canalizare nou făcută. Au luat efectiv conducta de acolo!”, a declarat Dumitru Ursu, primarul orașului Oravița.

Consilierii taie frunze la câini!
În tot acest timp, aleșii locali sunt în vacanță. „O situaţie deloc îmbucurătoare a fost creată de Consiliul Local Oraviţa, majoritatea consilierilor nedorind a se constitui într-o comisie de recepţie a acestor lucrări, forul administrativ fiind nevoit să apeleze la consultarea cu cetăţenii oraşului, beneficiarii de drept ai acestor îmbunătăţiri infrastructurale. Le-am solicitat să facă parte din comisie, dar niciun consilier n-a vrut să se deranjeze. Ei, dacă au vreun interes vin și ridică mâna, dacă nu, nu îi interesează! În ședința de consiliu am adus în discuție acest subiect, dar sunt neserioși. Au fost primii care au refuzat să vină. Vor campanie, vin cu alte mizerii, dar oamenii cunosc subiectul. Am avut grijă să le spun pe cine au trimis în Consiliul Local!”, a spus revoltat primarul.

Concluziile privind lucrările sunt sumbre. Niciuna dintre cele 30 de străzi pe care au început lucrările nu este adusă la standardul inițial.

 

Comments

 1. a venit comanda says:

  Ba da chiar atat de prosti ne credeti voi din garsoniera de unde zgariati articole pe doi bani ?

  Hai sa va spun io ce nu vreti voi sa stie oravitenii:
  Primaria prin conducatorul ei (adica asta care va comanda si pe voi) a dat aprobari pentru inceperea lucrarilor, fara sa se uite pe vreun proiect ? Iar daca s-au si uitat e si mai grav, inseamna ca-s lemn, de la capul care va impute si pe voi, pana la ultimul freaca-menta angajat pe persoana fizica.
  Consilierii lu ala care comanda articole la fituica voastra, sunt MAJORITARI, adica voteaza orice si calare si pe jos.
  Rateul asta o sa-l coste scaunu, iar rateul de articol o sa va faca mai fripturisti.
  Bravo , Oana ! Jurnalista facem din tine, jur.

  Mai scrie-ne despre gazul pe care o sa-l aduca primarul. Daca tot papati rahat s-ar putea sa dati si de gaze :)))

 2. Revin si imi cer scuze pentru am scris !
  Dupa mai multe cercetari am descoperit ca Aqua Caras a organizat licitatiile si a adus firmele lor de casa,care sunt interesate de profituri substantiale.
  Aceste firme au castigat licitatiile in toate orasele din judetul Caras-Severin si la fel,distrug tot,nu baga in seama pe nimeneni,decat sefii Aqua-Caras Resita (Anatoli Liber si Consiliul Judetean ). MARESC PRETUL APEI DUPA BUNUL PLAC CA SA-SI ANGAJEZE CAT MAI MULTI OAMENI DIN PARTID LA JUDET PENTRU CAMPANIILE VIITOARE ALE PNL-ULUI http://www.evz.ro/baronul-apei-din-resita-el-cerea-scumpirea-el-si-o-aproba-scandal-mare-in-orasul-cu-cea-9611.html

 3. a venit comanda 2 says:

  Nu imi cer nici o scuza, bai ! Ala care a aprobat lucrarile, tot ala care va impute capetele, e direct raspunzator. Degeaba il feriti voi pe ala prin titluri pompoase si articole de nimic. Comanda vine la voi, cand va mai cere un articol sau cand va mai da ce va da. suflete de sluga !

 4. mizeria de articol says:

  Mizeriile sunt aia care scriu la comanda. Cine stie cat de ieftini sunt mizeriile alea. Definitie: o mizerie este acea subspecie care manca bani si scrie in functie de comada. Se prea poate ca o mizerie sa fie sluga stapanului. Mizeria, din pacate, se mai si raspandeste. Mizeria se aduna cu alte mizerii si fac mizerii pe internet dar tot mizerii vor ramane.

 5. gaze la oravita says:

  Vom avea gaz sau gaze la oravita, chemati expresu sa inaugureze teava. Daca scaune goale asta bate campii, hai si jurnalistii de carton la o ciorba.