Consilier local PSD: „Minciunile pe Facebook ucid timișoreni, domnule primar! Demisia!”

fritz demisia
untitled design set 970x90 px

Primarului Dominic Fritz i se cere demisia din funcție de către consilierul local PSD Radu Țoancă, după ce un bărbat din Timișoara, racordat la Colterm, a murit intoxicat, deoarece a pornit aragazul pentru a se încălzi. De asemenea, un parlamentar de Timiș propune organizarea de urgență a unui referendum pentru demiterea lui Fritz.

Conducerea Primăriei Timișoara este aspru criticată după ce un bărbat de 66 de ani, racordat la Colterm, a murit în propria locuință intoxicat cu monoxid de carbon, deoarece a pornit aragazul pentru a se încălzi. De asemenea, fiica acestuia, de 38 de ani, se află în stare gravă la spital.

În aceste condiții, Radu Țoancă, consilier local PSD, îi cere lui Dominic Fritz să-și dea demisia de urgență din funcția de primar, pe motiv că este incompetent.

Dominic Fritz – demisia urgentă din funcția de primar! Au început să moară timișoreni din cauza incompetenței și aroganței useriste! Veți avea sute de plângeri penale pentru ucidere din culpă, neglijență și abuz în serviciu! Demisia urgentă este singura soluție pentru stoparea haosului medical pe care l-ați declanșat în prag de iarnă în Timișoara! Domnilor Fritz, Lațcău, Creiveanu – jos mâinile de pe Colterm și mai terminați erijarea în mari negociatori cu furnizorii de gaz! Nu mai aveți nicio calitate juridică! Am văzut cu toții câtă credibilitate mai aveți! Lăsați conducerea companiei administratorul judiciar și specialiștilor care se pricep să repornească în Timișoara căldura! Marketingul politic și minciunile pe Facebook ucid timișoreni, domnule primar! Demisia astăzi!”, a declarat Radu Țoancă.

De asemenea, deputatul de Timiș Marian Cucșa propune să se organizeze de urgență un referendum pentru demiterea primarului Fritz, pe care-l consideră un impostor.

Incompetența ucide! Revoluția “bunei” guvernări promisă de Fritz și USR face victime umane! Aveți mâinile murdare de moartea acestui timișorean care înghețat de frig a vrut să se încălzească, iar rezultatul a fost unul tragic! Fritz și USR sunt dovada clară că lozincile și minciunile nu țin nici de cald și nici nu au durată lungă. E nevoie urgent de un referendum pentru demiterea primarului Fritz pentru a salva orașul și viețile timișorenilor de acest impostor și de echipa lui de incompetenți”, este de părere Marian Cucșa.
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/