Tragedie la Timișoara. Un bărbat a murit, după ce a încercat să se încălzească la aragaz

casinoherculane by sungarden alv bannerexpressbanat resita 1000x100px ian24

Polițiștii au fost sesizați, miercuri seară, că un bărbat de 66 de ani a fost găsit decedat, iar fiica sa de nici 40 de ani este în stare de inconștiență. Agenții ajunși la fața locului au stabilit că fiica și tatăl ei au aprins aragazul ca să se încălzească în apartament. Locuința lor era racordată la Colterm și nu au avut altă sursă de încălzire. 

Cei doi au fost găsiți în apartamentul situat într-un bloc de pe strada Dumitru Kiriac (Calea Șagului) din Timișoara.

„În jurul orei 21.15, polițiștii Secției 3 Timișoara au fost sesizați cu privire la faptul că într-un imobil de pe strada Dumitru Kiriac din Timișoara a fost găsit decedat un bărbat, de 66 de ani, iar fiica lui, în vârstă de 38 de ani a fost găsită în stare de inconștiență. Polițiștii ajunși la fața locului au constat că cele sesizate se confirmă.”, a transmis IPJ Timiș.

promovare banner maxagro

Polițiștii care au ajuns la fața locului au stabilit că cei doi ar fi aprins aragazul ca să se încălzească, locuind într-un apartament racordat la Colterm. Compania de termoficare a Timișoarei nu mai furnizează căldură și apă caldă pentru consumatori de marți la ora 12.

A fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, iar polițiștii efectuează cercetări pentru a stabili cauzele și împrejurările producerii incidentului.

publicitate tmc 640
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/