Cîțu se zbârlește la Fritz după tragedia de la Timișoara!

citu florin
untitled design set 970x90 px

Premierul interimar Florin Cîțu așteaptă explicații după ce un om a murit miercuri seara încercând să se încălzească la aragaz, în condițiile în care furnizarea căldurii în oraș a fost sistată!

Întrebat cine ar trebui să răspundă după situația scandaloasă din capitala Banatului, premierul interimar a arătat cu degetul spre primarul Dominic Fritz.

„Primăria Timișoara ar trebui să vină cu explicații. Există un primar care e gestionarul situației, a fost ales, sunt sigur că atunci când a fost ales a venit cu promisiuni și a explicat cu ce soluții va veni. Cred că ar trebui să vedem ce s-a întâmplat acolo, dar bineînțeles orice astfel de tragedie n-ar trebui să se întâmple, ar trebui răspunsurile să le luam de acolo”, a spus Florin Cîțu.

Reamintim că un bărbat de 66 de ani din Timișoara a murit, iar fiica lui de 38 de ani a fost găsită în stare de inconștiență, după ce s-ar fi intoxicat miercuri seara cu monoxid de carbon. Potrivit unor surse judiciare, cei doi ar fi încercat să se încălzească cu flacăra de la aragaz.