Comuna Păltiniș, sub semnul scandalului! Primarul închide ochii la nereguli?!

Acuzații grave aduse din nou primarului Ioan Popovici din Păltiniș de către un cetățean al comunei, plecat la lucru în Arad, care spune că nu are cum să-și ajute mama și sora rămase în sat.

Totul a plecat de la ocuparea domeniului public în mod abuziv, consideră Adrian Mihai Iovănuț, de către vecinul de casă, Bogdan Marius, care nu are lege și care este lăsat pe Primărie și Poliție să-și construiască un gard deși fotografiile arată clar trecerea peste canalul de scurgerea a apei pluviale și ocuparea unei porțiuni din stradă, pe care circulă tractoare, autoturisme și la nevoie chiar ambulanța sau pompierii, spune Iovănuț.păltiniș

„Nu este normal să mă chinui o lună de zile să-l contactez telefonic pe primar și să nu fie de găsit, ba mai mult, la postul de poliție, la fel, o lună de zile nu a răspuns nimeni. Am apelat la Poliția Caransebeș care a deplasat câțiva angajați la fața locului și a constatat neregulile, însă mi s-a răspuns că cea mai bună competență o are Prefectura și Consiliul Județean în această cauză. Am depus petiții la cele două instituții și la DNA, dar și la Parchetul de pe lângă Judecătoria Caransebeș. Nu mi se pare normal ca totul să fie permis deși este încălcată legea și vecinii au de suferit”, a menționat Iovănuț.

El a dorit să precizeze că această neregulă la care este părtașă Primăria Păltiniș nu este singura. Omul acuză că din pădurea familiei se taie ca în codru sub ochii pădurarului comunei sau celui de la Ocolul Silvic. Ba mai mult, lucrările de canalizare nu sunt cuprinse și pe strada unde locuiește mama sa, pe motiv că sunt prea puține numere de casă.

păltiniș 3

„Primarul acesta își bate joc de cei care locuiesc în satul Păltiniș, cele mai multe lucrări le-a realizat în Cornuțel, satul natal, și de unde a câștigat voturile pentru un nou mandat, iar în Păltiniș s-a investit foarte puțin și ce s-a făcut este de mântuială”, spune Adrian Mihai Iovănuț, care a ajuns în culmea disperării și la capătul răbdării văzând construirea gardului de către vecinul Bogdan Marius, sfidând toți vecinii.