Control judiciar după jaful de la Băile Herculane!

Descinderile de ieri ale DGA în dosarul extins al ruinării stațiunii de pe Valea Cernei, care îl are în prim-plan pe Iosif Armaș, nu s-au lăsat cu arestări, ci doar cu rețineri pentru 24 de ore!

Niciuna din cele patru persoane reținute ieri nu a mai ajuns în fața judecătorului de drepturi și libertăți, procurorul de caz considerând că e suficientă plasarea acestora sub control judiciar. Iancu Hrelescu, un speculant imobiliar din Caransebeș, ajuns șeful Clubului de Vânătoare Caransebeș, este unul dintre cei în cauză. Despre acesta se cunoaște faptul că a fost implicat în mai multe tranzacții dubioase cu clădiri de patrimoniu din Herculane. Clădiri cedate de Armaș pe sume derizorii, împrumutate de la Hrelescu, dar pe care nu le-a mai restituit, tocmai pentru a face posibilă înstrăinarea imobilelor într-o aparentă legalitate, după cum au arătat procurorii.

Implicat serios în neregulile de la Herculane pare să fie și avocatul Dorin Marescu, președintele Asociației Județene a Vânătorilor și Pescarilor Sportivi Caraș-Severin. Acesta a fost ani buni avocatul lui Armaș și se spune că ar fi fost unul din creierii șmenurilor imobiliare.

 

Rămâi pe expressdebanat.ro! Revenim cu dezvăluiri explozive!