Unde găsești cea mai bună pizza din Reșița

Restaurantul Casa Bănăţeană situat la ieşirea din Reşiţa spre Văliug reuşeşte să impresioneze cu aromele din farfurie chiar şi cele mai pretenţioase gusturi. Deşi meniul e unul bogat, în care preparatele tradiţionale ademenesc pofta la fel ca şi cele din bucătăria internaţională, parcă nimic nu întrece în savoare unul dintre cele mai populare feluri de mâncare: pizza.

Felii de şuncă apetisantă, ciuperci zemoase, porumb dulce, fâşii fragede de ardei gras şi rondele condimentate de ceapă, totul aşezat pe un blat fin şi complimentat de o aromă cuminte de oregano. Sunt ingredientele pe care mizează bucătarii de la Casa Bănăţeană atunci când vă lansează provocarea de a gusta cea mai bună pizza din oraş, singura făcută pe vatră, în cuptor cu lemne.

Diversele sortimente, de la simplitatea celei mai aromate Margherita, la incendiarele feluri picante, de la Capricciosa, cea pe gustul tuturor, la mult mai exotica pizza cu fructe de mare, toate reuşesc să mulţumească până şi cele mai pretenţioase papile gustative. Iar când preţurile sunt pentru toate buzunarele, o ieşire la Casa Bănăţeană devine alegerea firească.

Ambianţa elegantă şi discretă a restaurantului îl face perfect pentru o cină liniştită în doi, iar capacitatea de 160 de locuri şi spaţiul generos oferă cadrul potrivit şi pentru o ieşire în gaşcă, împreună cu prietenii.
Cei cărora după o masă delicioasă li se deschide şi apetitul pentru distracţie ar trebui să ştie că în fiecare vineri şi sâmbătă, începând cu ora 21, atmosfera este întreţinută de soliştii Alma Florea, Gabriel Micu şi Claudiu Marian.

Comments

  1. Narcis says:

    Frumos local Am lucrat si eu acolo 😀