Compania Iulius, solidară cu organizatorii de evenimente: oferă gratuit spațiile pentru desfășurarea activităților

picnic iulius1000x100

Compania Iulius vine în sprijinul organizatorilor de evenimente educaționale și de business a căror activitate a fost puternic afectată de pandemie. Spațiile de conferințe care aparțin Iulius vor găzdui în regim de gratuitate, timp de trei luni de la ridicarea restricțiilor, evenimentele educaționale, de business, tehnologice, creative și antreprenoriale.

„Ca urmare a inițiativei organizatorilor evenimentelor, prin scrisoarea deschisă transmisă către Guvern, cu scopul de a sprijini această industrie, timp de trei luni de la ridicarea restricțiilor, compania Iulius le va oferi spațiile gratuit, în toate proiectele sale din țară. Credem că în această perioadă este important să identificăm soluții și să ne sprijinim unii pe alții. Și noi resimțim efectele directe și indirecte ale pandemiei, însă trebuie să fim alături de entitățile care au avut activitatea suspendată aproape integral. Campania aceasta reprezintă maniera prin care ne implicăm în susținerea unui segment al economiei pe care îl considerăm relevant și cu impact în dezvoltare. Avem nevoie de ei pe termen lung, astfel că încercăm să venim cu soluții pe termen scurt.”, a transmis Sebastian Mahu, Head of Asset Management al companiei Iulius.

Compania Iulius deține în țară două ansambluri mixte – Palas Iași și Iulius Town Timișoara, precum și rețeaua Iulius Mall din Iași, Cluj-Napoca și Suceava. Spațiile Iulius includ facilități de vânzare, birouri, parc, divertisment și centre de evenimente premium, oferite pentru companiile prezente în clădirile de birouri și pentru partenerii externi care doresc să susțină conferințe, workshopuri și seminare. În 2019 grupul Iulius a găzduit peste 100 de astfel de evenimente în proiectele pe care le are.

leader board 728 x 90 px