Comisarul şef Decebal Davidoiu nu mai vrea să lucreze în cadrul IPJ Caraş-Severin!

După expirarea împuternicirii la conducerea Serviciului Rutier din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Gorj, comisarul şef Decebal Davidoiu a ales să nu revină la IPJ Caraş-Severin! „Pentru că la IPJ Gorj se lucrează la modul profesionist, cu standarde ridicate”, a explicat Davidoiu, pentru gorjeanul.ro!

După ce lucrase mai bine de 13 ani în cadrul Serviciului Poliţiei Rutiere Caraş-Severin, Decebal Davidoiu a fost mutat în aprilie 2017 din funcţia de şef al acestui serviciu la conducerea Serviciului Logistic. O lună mai târziu, avea să fie însă împuternicit în funcţia de şef al Serviciului Rutier din cadrul IPJ Gorj, pentru o perioadă de şase luni, prelungită apoi cu încă şase luni.

Acum, la începutul lunii mai 2018, după expirarea împuternicirii, când era de aşteptat că va reveni în cadrul IPJ Caraş-Severin, comisarul şef Decebal Davidoiu a făcut cerere de transfer la IPJ Gorj! Potrivit gorjeanul.ro, Davidoiu „a decis să lucreze în continuare în cadrul inspectoratului și a solicitat transferul de la IPJ Caraș-Severin, urmând să fie numit șef la Serviciul Cazier Judiciar și Evidență Operativă“.

„Domnul comisar-șef Davidoiu Decebal va fi mutat la cerere în cadrul IPJ Gorj, ca șef al Serviciului Cazier Judiciar, Statistică și Evidență Operativă. În ultimele luni a fost împuternicit să ocupe funcția de șef al Serviciului Rutier, funcție care va fi ocupată prin desemnarea domnului comisar Săvulescu Daniel, cu data de 1 mai”, a precizat Miruna Prejbeanu, purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj.

Decebal Davidoiu a explicat, pentru gorjeanul.ro, motivul pentru care a luat hotărârea de a continua să-și desfășoare activitatea în județul Gorj. „Am decis să rămân la IPJ Gorj pentru faptul că m-am integrat în colectivul inspectoratului și pentru că se lucrează la modul profesionist, cu standarde ridicate”, a declarat Decebal Davidoiu.

„În legătură cu noul serviciu, el reprezintă practic serviciul de statistică al inspectoratului. Nu am mai lucrat efectiv la Serviciul Cazier, dar toți polițiștii operativi lucrează împreună cu acest serviciu, pentru nevoile muncii specifice”, a mai precizat pentru ziarul gorjean comisarul şef Decebal Davidoiu.

 

Explicaţie foto: Decebal Davidoiu, prestând voluntar la o acţiune umanitară a Lions Club Reşiţa Montană, desfăşurată în Poiana Lupului, la Gărâna, în vara anului 2016.