Codul galben aduce viscol și ninsori abundente. Atenție la drumuri!

promovare online Timisoara Casa Auto

În contextul atenționării de Cod Galben de ninsori și vânt puternic, valabilă de astăzi, de la ora 16.00, și până sâmbătă, la ora 14.00, pentru 24 de județe din jumătatea sudică a țării, inclusiv pentru județul Caraș-Severin, autoritățile au fost avertizate să fie în gardă.

Principalele obiective ale structurilor Ministerului Afacerilor Interne vor viza protejarea populației, asigurarea funcționării la parametrii optimi a sistemelor de utilități publice și asigurarea accesului către unități spitalicești, școli și alte obiective de interes general. Toate inspectoratele pentru situații de urgență din județele aflate sub avertizare vor pregăti grupele operative pentru intervenție, începând din această noapte, se arată într-un comunicat de presă transmis de IPJ Caraș-Severin.

promovare banner maxagro

Instituția Prefectului și primăriile vor monitoriza evoluția fenomenelor meteorologice, informând populația în cazul apariției unor situații deosebite. Ministerul Afacerilor Interne face un apel către toți cetățenii care urmează să plece la drum să fie pregătiți pentru a circula în condiții de iarnă și să se informeze în prealabil despre starea drumurilor.

publicitate tmc 640