Doctorul condamnat pentru șpagă a demisionat din Consiliul Local!

explo 1000x200

Ioan Ungur, pus sub acuzare anul trecut că a stabilit pe bandă rulantă diagnostic de boală gravă pacienților săi, a fost condamnat la 2 ani de închisoare cu suspendare. Acum, alesul a demisionat și din legislativ.

Consiliul Local al municipiului Caransebeș a aprobat încetarea mandatului de consilier local al lui Ioan Ungur, fost medic al Biroului de Expertiză Medicală şi Recuperarea Capacităţii de Muncă din cadrul Casei Judeţene de Pensii Caraş-Severin, zona Caransebeş.

Anul trecut, Ungur a fost acuzat, iar recent chiar și condamnat cu suspendare pentru luare de mită. Acesta însă și-a recunoscut faptele în fața instanței, spre deosebire de Sebastian Telbis care acum va petrece mulți ani în spatele gratiilor și a rămas fără o parte din averea construită pe șpagă.

Condamnarea instanței, chiar dacă este cu suspendare, l-a determinat pe doctorul Ungur să renunțe și la funcția pe care a obținut-o în Consiliul Local Caransebeș, în urma alegerilor locale din 2012.

„Subsemnatul, Ioan Dorel Ungur, vă aduc la cunoștință că începând cu 23 ianuarie 2015 demisionez din cadrul Consiliului Local al Municipiului Caransebeș din motive personale”, a explicat medicul în adresa transmisă colegilor săi, aleși locali.

Ungur a fost ales consilier local pe listele USL la alegerile locale din iunie în 2012. În locul său a fost validat în funcția de consilier Francis Nicolae Roșu, supleant pe lista de candidați USL la alegerile de acum 3 ani.

banner 970 x 250