Claudiu Niculescu a rezolvat în Valea Domanului ecuația promovării: Poli, în Liga I!

CS Mioveni a scos o remiză albă pe terenul Metalului, dându-i ocazia echipei lui Dan Alexa să se desprindă la opt puncte în fruntea clasamentului, diferenţă aproape imposibil de recuperat de rosso-neri în cele nouă meciuri rămase de disputat din play-off.

Într-o linişte enervantă, în faţa a doar câtorva sute de spectatori şi lipsită de aportul galeriei, care a abandonat echipa lui Opriţa pentru Şcolarul de Liga a IV-a pe care Reşiţa vrea să-l promoveze prin orice metodă, Metalul şi CS Mioveni au oferit un fotbal modest timp de vreo 70 de minute. Fără Octavian Vasile şi Bărbulescu, ambii accidentaţi, cu Manole revenit titular deşi a stat multă vreme pe tuşă, iar acum are nevoie de infiltraţii pentru a nu mai simţi dureri, şi cu Hlinca la primul meci oficial, rosso-nerii nu făcut chiar cel mai bun joc, dar asta nu înseamnă că nu ar fi meritat victoria. Mult mai interesant decât ceea ce s-a petrecut pe gazon până atunci a fost duelul tehnicienilor de pe cele două bănci. Daniel Opriţa şi Claudiu Niculescu au comentat unul spre celălalt fiecare fază. Antrenorul Metalului i-a reproşat fostului atacant al lui Dinamo că echipa sa numai se apără şi că joacă pe contraatac, dar i s-a replicat imediat că Mioveniul domină categoric. Puţinii spectatori şi-au îndreptat din nou atenţia spre teren pe final de joc, când Dandea, Szabo, Buhăescu şi Manole, cel mai bun om al meciului, au fost foarte aproape de gol. S-a terminat egal, 0-0, rezultat în urma căruia Reşiţa nu mai e îndreptăţită nici măcar să viseze la promovare, în timp ce la Timişoara se poate desface deja şampania.

[slickr-flickr search=”sets” set=”72157649423466593″]

„A fost o partidă urâtă, prima repriză şi a doua până în minutul 70. Apoi am pus presiune pe ei şi am avut câteva situaţii destul de mari. S-au întâlnit două echipe de valori apropiate, Mioveniul este o echipă bine organizată defensiv, ştiam asta, nu e uşor să joci împotriva acestei echipe, care are jucători valoroşi, un antrenor bun, care ştie să-i pună în teren. Cam ăsta e nivelul Ligii a II-a. Obiectivul meu personal era să ne batem la promovare. Şansele acum sunt destul de mici şi o să vedem ce facem. Sunt mulţumit de atitudinea băieţilor din minutul 70 încolo. Ne-am dus peste ei şi puteam să câştigăm. Am avut şi un penalty clar în prima repriză la Szabo, eu aşa am văzut. Manole a făcut doar o săptămână antrenament, a jucat cu infiltraţii în genunchi, tot respectul pentru el. El ar trebui să se opereze, dar joacă aşa şi pentru el, şi pentru oraş. Am văzut semifinala de Cupa României, U Cluj cu CFR, îmi venea să mă îmbolnăvesc. Şi acolo sunt jucători plătiţi cu 15.000-20.000 de euro, joacă pe un gazon bun, dar nu am văzut un fotbal mai frumos decât am jucat noi. Avem pretenţii, dar e nivelul scăzut şi la Liga I. Poate nu ne ridicăm la nivelul pretenţiilor oraşului”, a comentat Daniel Opriţa după meci.

[slickr-flickr search=”sets” set=”72157651681542836″]

Omologul său, Claudiu Niculescu, a plecat mulţumit din Valea Domanului. „A fost un meci echilibrat, încrâncenat, în care am întâlnit o echipă bine organizată şi cred că rezultatul a fost echitabil. Şi noi am avut câteva situaţii de a marca, am dominat până în minutul 75, sunt bucuros că am plecat cu un punct de aici, pentru că asta ne dă posibilitatea să pregătim în linişte meciul cu Timişoara, pe care vreau să-l câştigăm cu orice preţ şi avem puterea de a face asta. După rezultatele de astăzi cred că Timişoara a luat o opţiune serioasă pentru promovare. Nouă ne rămâne să pregătim celelalte meciuri rămase din play-off şi să pregătim următorul sezon, când noi avem ca obiectiv promovarea. Obiectivul meu acum este să terminăm pe podium”, a declarat antrenorul Mioveniului.

[slickr-flickr search=”sets” set=”72157651288271907″]

Comments

 1. resitean says:

  scuze scuze si iara scuze….. cand jucam si noi fotbal domnule Oprita???de ce nu a jucat echipa decat dupa min 75?aceeasi tactica 0 barat minge lunga in fata….cand vezi ca cl.ionescu nu joaca nimic, r cristian nu ajuta atacul deloc ca mij centrali nu fac un dribling sa scoata un om din joc,szabo joaca cel mai bn mij stanga dvs domnule oprita il jucati pe toate posturile doar ce ii place nu…manole azi din 20 de centrari toate proaste in primul fundas? astea nu se vad??!!

 2. limba română says:

  Nu prea ati fost pe la școală : ” echipa sa numai se apără şi că joacă pe contraatac ” 🙂 !

 3. Oprita Daniel says:

  Din pacate astazi am jucat 11 contra 11,de obicei jucam 12 contra 11, cu guardia rosso nera al 12-lea jucator.

 4. pt. limba română says:

  De ce scrieţi “ati” fără diacriticul “Ţ”!!!!! Vă recomand să aplicaţi ce aţi învăţat în clasa întâia (dacă aţi absolvit-o?): O frază, pentru a fi înţeleasă, se citeşte în întregime, nu trunchiat. Ce este incorect la această frază: “Antrenorul Metalului i-a reproşat fostului atacant al lui Dinamo că echipa sa numai se apără şi că joacă pe contraatac, dar i s-a replicat imediat că Mioveniul domină categoric.”??????? Rog repetaţi clasa a I-a!!!!!!

 5. Mihai says:

  Stanciule in liga 1 a promovat Acs recas,nu POLI.Adevarata POLI joaca in Timisoara pe stadionul STIINTA.

 6. Mihai says:

  Si nu am specificat este in Liga a 4a ca poate nu sti

 7. Brigate Lunca says:

  Galeria a tras inca un semnal alarma pentru domnul Rufa
  Sper ca lucrurile o sa revina la normal ! Pana atunci le uram jucatorilor succes in play off si moral o sa fim alaturi de ei , insa nu prin prezenta noastra la stadion.

 8. Resitean says:

  Foarte urata atmosfera in Valea Domanului fara prezenta Grn din pacate..

 9. Gugulanu says:

  A realizat si GRN cine e adevarata echipa a lor. Mai tarzu dar nu prea tarziu jajaja

 10. pentru gugulanul plii says:

  ia zi, ce faceti dupa meciul cu Pancota? poate jucati la anul marele derby cu Scolarul prin liga a 3-a, o sa aiba iar motiv cei doi idioti de la primarii sa se f_ta pe net prin postaci si asa faci si tu bani de-un Polar la sfert.

 11. Sujeo says:

  Marele derby cu un Scolar aflat la 5 pcte in spatele la Lupac si cu un meci in plus ?! Si cand te gandesti ca mai exista si un baraj 🙂 Daca ar mai fi fost ‘2 ‘ 3 etape ati fi jucat in play out si ati fi avut poate derby cu Scolar.

 12. Calin says:

  Evitaţi tentaţia „perfecţionismului”. Dacă vă veţi împiedica de primul obstacol şi nu-l veţi depăşi, nu veţi mai face nimic. Asta scrie celebrul Brian Tracy în cartea ”Succesul în viață”. Căutăm urgent colaboratori part-time care vor să câștige bani în timpul liber, într-un proiect unic la nivel mondial. Oferim contract de comision. Pentru mai multe detalii, trimiteți mesajul PROIECT la adresa de email: mcalin007@gmail.com