Clarificări la finanțarea blocurilor!

Sorin Frunzăverde, președintele forului județean, a reluat ideea finanțării imobilelor explodate, pentru a clarifica anumite inexactități care au apărut în presa locală.

„Referitor la blocurile explodate de pe Aleea Gugu și Vlădeasa au apărut știri mai mult sau mai puțin contradictorii, dar acum suntem în măsură să vă prezentăm exact documentele financiare, și anume: Guvernul României a dat 436.000 de lei pentru aceste 2 blocuri, în principal de la Ministerul Muncii, Familiei și Protecției Sociale, iar Consiliul Județean a dat 600.000 de lei. Spun aceste lucruri pentru că nu cred că este este firesc ca în presa locală să apară tot felul de alte atribuiri ale acestor finanțări pe care le-a făcut în principal Consiliul Județean unor oameni aflați în necaz. Aceasta este realitatea!”, a declarat liderul de la Palatul Administrativ.

Comments

  1. Petru says:

    citez: “Guvernul României a dat 436.000 de lei pentru aceste 2 blocuri, în principal de la Ministerul Muncii, Familiei și Protecției Sociale, iar Consiliul Județean a dat 600.000 de lei.” atat si punct – nimeni altcineva nu a dat nimic???