GALERIE FOTO: Reşiţa, transformată în şantier

Piaţa Agroalimentară Reşiţa Sud este invadată, de mai bine de câteva zile, de praf şi utilaje, pentru că administraţia locală s-a apucat de reabilitări.

Serviciul Public Direcţia pentru Întreţinerea şi Repararea Patrimoniului Consiliului Local execută, pe raza oraşului, o serie de lucrări de modernizare şi reabilitare. Cele mai „sparte” sunt căile de acces din Piaţa Reşiţa Sud unde se efectuează lucrări de frezare şi decapare a aleilor şi a parcării din jurul pieţei pe o suprafaţă de aproximativ 4.100 metri pătraţi.

În zona pieţei vor fi montate noi borduri de aproximativ 200 metri liniari şi 160 metri liniari canal colector ape pluviale. De asemena, se vor efectua lucrări de asfaltare. Toate acestea se vor desfăşura în funcţie de condiţiile meteorologice. Valoarea lucrărilor se ridică la 160.000 de lei, bani cuprinşi în bugetul local pe 2014”, a precizat Roxana Topală, purtător de cuvânt al Primăriei Reşiţa.

Gabaritul utilajelor, zgomotul produs de acestea, săpăturile în sine îngreunează, totodată, circulaţia cetăţenilor care se perindă zilnic în zonă, dar şi activitatea comercianţilor. Aceştia sunt nevoiţi să se strecoare în locurile strâmte dintre clădirile Complexului Agroalimentar pentru a-şi desfăşura activitatea.

Error fetching Flickr photos: A feed could not be found at `https://api.flickr.com/services/feeds/photoset.gne?lang=en-us&format=feed-rss_200&nsid=73090501@N07&set=%2072157644029429668&per_page=50`; the status code is `404` and content-type is `text/html; charset=UTF-8`