Circuit automobilistic în loc de aeroport. Vezi ce planuri are Consiliul Județean!

Președintele Consiliului Județean, Sorin Frunzăverde, a avut o întâlnire cu reprezentantul firmei Tilke, unul dintre liderii mondiali ai designerului de circuite de automobilism.

Locația vizată de discuțiile liderului de la Palatul Administrativ cu Hermann Tilke este aeroportul din Caransebeș.

„Am avut o întâlnire cu domnul Hermann Tilke, reprezentantul firmei Tilke, unul dintre liderii mondiali ai desingerului de circuite de automobilism, atât pentru teste, cât și pentru competiții. Întâlnirea noastră a avut ca scop și dorința noastră de a dezvolta pe aeroportul de la Caransebeș o asemenea construcție, un asemenea proiect. Ne-am înțeles, practic, ca firma Tilke să demareze, în acest sens, acțiunea de a obține de la Federația Internațională de Automobilism aprobarea și avizele necesare pentru construirea acestui circuit, urmând ca noi, la nivelul Consiliului Județean, să identificăm, printr-un parteneriat public-privat, posibilitatea de finanțare a acestui circuit din fonduri europene”, a declarat Sorin Frunzăverde, președintele Consiliului Județean Caraș-Severin.

Comments

  1. Ppa says:

    De crearea locurilor de munca cand va ocupati? Haideti la treaba, a trecut Craciunul au trecut si Sfintele Paste, a trecut si 1 Mai. Mai aveti o luna de munca ca apoi vine vacanta de vara. Daca nu sunteti capabili -si se vede ca nu sunteti – atunci angajati o firma sa se ocupe de atragerea investitorilor. Cu salarii minime, cu pretentii maxime nu mai fi pace prea mult si oamenii vor iesi in strada.Este gresit ca Administratia sa ia pulsul de la pensionari si alte categorii care isi petrec ziua in fata magazinului Nera sau in Govandari.