Vedeta Andreea Tonciu s-a distrat într-o cameră de hotel din Reșița! Cum a ajuns aici?

Municipiul a fost invadat în această săptămână de mai multe vedete TV avizate fie scandalurilor publice, fie emisiunilor difuzate de posturile centrale de televiziune.

Andreea Tonciu, celebră pentru că și-a operat nasul, Mara Banică, Cosmin Selesi, Octavian Strunilă alături de Nea Mărin au fost prezenți la Reșița să își demonstreze îndemânarea în cadrul emisiunii „Poftiți pe la noi!”.

Cu toții au făcut turul mai multor firme din oraș, unde au încercat să își demonstreze îndemânarea făcând curat. Așa au ajuns vedetele TV în camerele Hotelului Rogge sau la Profi Carwash, unde au spălat covoare. Cei 4 nu au ocolit nici Vintage sau Coda Vinci, astfel că site-ul de socializare a fost invadat cu poze ale acestora care s-au pozat cu reșițenii sau au dat tag cu locația în care se află.

Nici incidentele nu au stat departe de Tonciu, care s-a dovedit a fi neîndemânatică în mânuirea unui utilaj de la o altă firmă pe care vedetele au vizitat-o, dar emisiunea difuzată de Antena 1 vă va divulga cu ce impresii au plecat cei 4 de la Reșița.

Emisiunea „Poftiți pe la noi!” este una caritabilă, moderată de coregraful Nea Mărin, și constă în prestarea de servicii a vedetelor în schimbul unor donații din partea oamenilor de afaceri.

MAIN FOTO: 4tuning.ro

Comments

  1. resitean says:

    asta e vedeta? promovati toate mizeriile si nulitatile ce a facut asta in afara e scandaluri cu tenta sexuala si dezbracari si aparitii sumare.o batuta in cap care nu a citit nici macar cartile de poker toate.si va mai mirati ca fata dvs de 15-16 ani o ai ranza cand la tv vede numai parasute de astea promovate si facute vedete

  2. jean says:

    tare de tot, andreea tonciu celebra pentru ca si-a operat nasul…