Cioflec lovește din nou. Cu cartușe deținute ilegal!

 

Consilierul județean care a ieșit din anonimat șocând o sală întreagă cu afirmațiile făcute, potrivit cărora Ionesie Ghiorghioni trebuie lăsat pe funcție că nu a afectat imaginea Consiliului Județean Caraș-Severin, cade în latura penală.

Asta, după ce Parchetul de pe lângă Judecătoria Caransebeș a deschis un proces împotriva sa pentru că ar fi deținut ilegal mai multe cartușe. Pentru că s-a crezut nevinovat, așa cum îl crede și pe vicele încă aflat în funcție al Consiliului Județean Caraș-Severin, consilierul cu nume multe, Armaş Cioflec Matei Olimpiu Vinicius, s-a înfățișat în fața judecătorilor la începutul acestei luni. Din păcate însă, magistrații au apelat la măsura confiscării special.

CITEȘTE ȘI: HALUCINANT. Un consilier județean iese din anonimat cu aberațiile rostite. Vezi ce a spus! (VIDEO)

Mai exact, Judecătoria Caransebeș „admite propunerea formulată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Caransebeş, în contradictoriu cu intimatul Armaş Cioflec Matei Olimpiu Vinicius. În baza art. 5491 alin. (3) lit. b C. proc. pen., art. 112 alin. 1 lit. f) C. pen. dispune luarea măsurii confiscării speciale cu privire la: un număr de 5 cartuşe ce au fost depuse la camera de corpuri delicte a IPJ Caraş-Severin conform dovezii seria CS nr. 129017/16.03.2015. În baza art. 275 alin. (3) C. proc. pen., cheltuielile judiciare rămân în sarcina statului. Cu drept de contestaţie în termen de 3 zile de la comunicare. Pronunţată în camera de consiliu, azi, 4 septembrie 2015”, se arată în soluția pe scurt a instanței.

Comments

 1. popescu says:

  ACEST CIOCOFLENDER ESTE CONSILIER IN ACEST JUDET ,PROBABIL CARTUSELE LE ARE DE LA TATA BUNU DE CAND MERGEAU LA VANATOARE, ASA SE EXPLICA SI ATITUDINEA ACESTUI PROFITOR FATA DE MENTINEREA IN FUNCTIE A SPAGARULUI GHIORGHIONI.CE ZICETI DOMNILOR FRUNZAVERDE SI MOCIOALCA DE ASTFEL DE SPECIMENE PE CARE LE PROMOVATI LA PARIDELE VOASTRE , FARA CEL MAI MIC CRITERIU DE COMPETENTA SI CULTURA ELEMENTARA.CU ASTFEL DE PERSONAJE NU ESTE DE MIRARE CA JUDETUL CARAS-SEVERIN ARATA JALNIC DIN .TOATE PUNCTELE DE VEDERE

 2. Tudor says:

  Acest personaj cu nume de”Harry Potter”a fost votat și este consilier județean.. Trist! Oare cărășenii nu se mai trezesc odată???

 3. Ioana says:

  intra pe liste,asta e.La comuna Ticvaniu mare au tras de stampila….si ce a iesit!Si-au grupat toti interesele la Raut , toti, administratie, politie,toti zic si se sprijina unii pe altii.Au intocmit acte false si au vandut terenurile localnicilor.Primarul da acte de buna purtare la toti criminalii!
  N-au intrat cei cu terenurile furate…decat dupa alegeri!

 4. bunicu says:

  Dar latura penală a deținerii de cartușe unde este?
  Procurorii de ce nu l-au acuzat și pentru deținerea ilegală a cartușelor, sunt pe o mână?