Cinematograful din Oțelu Roșu un proiect inspirat, pentru administrația locală

Cinematograful din Oțelu Roșu se dovedește a fi un proiect viabil al Primăriei din localitate. Deși nu s-a dorit ca investiția să fie neapărat amortizată, dacă iubitorii de film de pe Valea Bistrei vor veni la fel de mulți în următoarele luni, o parte din investiția în aparatură va fi acoperită.

Luna decembrie, la deschiderea cinematografului sala de cinema amenajată la Casa de Cultură a fost plină, însă și acum în ianuarie, încasările sunt în medie de 4000 de lei pe weekend, ne menționează primarul orașului de pe Valea Bistrei:

Noi ne-am dorit cinema în orașul Oțeșul Roșu pentru ca tinerii și nu numai să aibă un alt mod de a-și petrece timpul liber. Dar, să știți că sunt foarte mulți copii care merg dimineața la filmele dublate, sunt filme dintre cele mai noi apariții, ce se lansează în același timp în USA. Sunt mulțumit, ca o medie de vizitatori la sfârșit de săptămână sunt cam 200 de persoane, ceea ce este mulțumitor”, ne-a declarat Luca Mălăiescu, primarul orașului Oțelu Roșu.

Edilul a mai menționat că de la bugetul local a fost cumpărată aparatura necesară difuzării filmelor, și s-au efectuat lucrări de reabilitare și de amenajare a sălii de la Casa de Cultură.

CITEȘTE ȘI:

Atmosfera de sărbătoare include și cinema la Oțelu Roșu, direct cu 3D Star Wars: Skywalker – Ascensiunea