Atmosfera de sărbătoare include și cinema la Oțelu Roșu, direct cu 3D Star Wars: Skywalker – Ascensiunea

promovare online Timisoara Casa Auto

Locuitorii de pe Valea Bistrei care iubesc filmul nu vor mai bate drumul la Caransebeș pentru că de acum au cinematograf și în Oțelu Roșu. Deschiderea festivă va avea loc mâine, 19 decembrie în noua sală de cinema amenajată la Casa de Cultură din orașul de pe Bistra.

Proiectul de redeschidere a Cinematografului după zeci de ani de absență în Oțelu Roșu vine ca urmare a solicitărilor oțelarilor, Primăria investind 85.000 de euro în aparatură, după cum afirmă primarul Luca Mălăiescu.
Edilul a promis că până în pragul Sărbătorilor de Crăciun va fi gata cinematograful și s-a ținut de promisiune, așa cum a reușit și cu alte proiecte propuse precum amenajarea și modernizarea centrului civic sau reabilitarea străzilor de pe raza orașului.

Cinematograful va difuza și filme în 3D, un lucru deosebit de important pentru copiii care se vor bucura de cele mai noi apariții de desene animate.

promovare banner maxagro

Am reușit să realizăm un lucru pe care și l-au dorit părinții pentru copii lor, dar și-l doresc și tinerii dornici de divertisment, de a-și petrece timpul liber într-un mod relaxant și într-un cadrul curat, nou și cu aparatură modernă pe care am achiziționat-o prin hotărârea Consiliului Local, dar pe care o achităm în rate pe 36 de luni. Eu sper ca oamenii să fie interesați de acest sector al cinematografiei pentru că noi în Oțelu Roșu avem istorie în acest domeniu prin Cineclubul înființat de Emil Mateiaș în 1960, care mai apoi s-a transformat în muzeu aici la Casa de Cultură”, ne-a declarat primarul Luca Mălăiescu.

Festivitatea de deschidere va avea loc de la ora 15.00 după care societatea care va gestiona Cinematograful va intra în programul pe care-l afișează în tot județul: ora 17:00 Jumanji: Nivelul următor – 3D (2h) – (25 lei) și de la ora 20:00 Star Wars: Skywalker – Ascensiunea – 3D (2h 35 min) – (25 lei). Pelicula lui Skywalker este un film american produs, scris și regizat de J.J. Abrams. Este al treilea film din noua trilogie a seriei de filme Războiul stelelor – precedat de Trezirea Forței și Ultimii Jedi – și ultimul episod din saga Skywalker.

publicitate tmc 640