Cinematograf 4K pe marginea șanțului! Se îngroapă milioane de euro!

Scenariu de tragicomedie devoalat de primarul Bocșei, unde mai multe investiții importante riscă să fie realizate în spatele unor șanțuri sau, chiar mai grav, să fie călcate de buldozere imediat după ce vor fi finalizate!

Primarul Eugen Cismăneanțu îi însoțește și astăzi, așa cum a făcut-o și ieri, pe teren, pe membrii comisiei de evaluare a altor două proiecte propuse de administrația locală pentru finanțare. Acestea se referă la reabilitarea, modernizarea și dotarea cinematografului, o clădire aflată astăzi în paragină, a Casei de Cultură, la reamenajarea și modernizarea celui mai mare parc din oraș, precum și la asfaltarea unui număr de 12 străzi. Ceea ce ar fi o completare a unui alt proiect prin care urmează să înceapă lucrările pe 52 de străzi din Bocșa. Edilul-șef trage însă încă un semnal de alarmă pentru că investițiile riscă să fie împiedicate de lucrările care nu se mai încheie la rețelele de apă și canalizare.

„Am semnalat încă din anul 2014 aceste probleme. Suntem în 2019 și situația nu s-a schimbat. Au venit să facă biscuiți la Bocșa, au venit să împacheteze fum?! Lucrurile sunt ajunse la limita maximă a bunului simț! Pe lângă faptul că aceste lucrări trebuiau finalizate în 2015, în 31 decembrie 2015, noi suntem azi în aceeași situație. Pur și simplu eu am ajuns la concluzia că oamenii, decidenții pentru acest proiect, o fac intenționat pentru a-i băga bețe în roate primarului Cismăneanțu! Vom ajunge în situația în care ne vom suprapune cu proiectele noastre! Avem foarte multe proiecte pe parte de infrastructură, reabilitări de străzi, trotuare, spații verzi, rigole, păi toate lucrurile astea noi le-am spus, le-am adus la cunoștința decidenților. Le-am spus că nu se lucrează, că tronsonul principal nu este realizat, că echipele de lucru sunt extrem de puține. Se lucrează cu două utilaje și cu aproximativ 15 oameni, doar tronsonul principal are 12 km. Au făcut în 30 de zile 200 de m de canalizare, deci vă imaginați 12 km în cât timp o să-i facă?! Avem vizită în teren pe alte două proiecte care cuprind: cinematograf, casa de cultură, parcul și un număr de 12 străzi, le vom avea semnate, ce o să facem în momentul în care noi va trebui să eliberăm avizul de spargere, ordinul de începere a lucrărilor?!”, a comentat revoltat primarul orașului Bocșa.