Viorica Dăncilă pleacă de la +2% în turul doi al prezidențialelor!

untitled design set 970x90 px

PNȚCD a ales să se reinventeze alături de PSD pentru a reveni în prim-planul politicii și-i garantează Vioricăi Dăncilă două procente din voturile românilor de duminică, din al doilea tur al alegerilor prezidențiale. 

Dan Sîrbu, liderul PNȚCD Caraș-Severin, a explicat astăzi, chiar în sediul județean PSD, motivele pentru care țărăniștii s-au lipit de social-democrați și pentru care intenționează să facă o alianță politică în perspectiva viitoarelor alegeri. „Este o hotărâre luată la nivel central, nu dintr-odată, ci a existat o discuție în partid de vreo trei ani încoace pentru revenirea creștin-democraților pe scena mare a politicii. S-a stabilit că trebuie să trecem alături de social-democrați, am făcut primul pas în acest sens la europarlamentare. Suntem consecvenți și o susținem acum pe doamna Dăncilă. Noi nu putem fi de acord cu o Europă reprezentantă doar la Bruxelles, Europa trebuie să fie o Europă a națiunilor. Partidul ăsta a fost decimat, dar cam două procente putem adăuga voturilor pentru Viorica Dăncilă. E clar că nu toată lumea agreează o astfel de alianță, dar unii fără alții nu se poate!”, a spus Sîrbu.

Luminița Jivan, președintele PSD Caraș-Severin, apreciază că Viorica Dăncilă are șanse reale să fie viitorul președinte al României, sprijinul acordat de PNȚCD nefiind deloc de neglijat. „Am considerat că e bine să fim alături de domnul Sîrbu, probabil că vom face și o alianță în perspectiva viitoarelor alegeri. Eu îi rog pe cărășeni ca duminică să-i pună în balanță cei doi candidați. Candidatul PNL nu merită să rămână încă cinci ani la Cotroceni. Ura nu are ce să caute între noi. Discursul lui Iohannis e plin de ură și de violență. Am văzut o așa-zisă dezbatere a lui Iohannis și o discuție deschisă a doamnei Dăncilă. S-a văzut cine merită să fie președintele României în următorii cinci ani. Sunt sigură că românii s-au întrebat ce a realizat Iohannis pentru România și ce a realizat Viorica Dăncilă. Românii nu mai pot fi păcăliți”, a comentat liderul social-democraților cărășeni.