Viorica Dăncilă – dispusă să-l bată pe Iohannis inclusiv în satul Gârnic

banner website comunitatetm 1000 x 100 px final 01

Mai sunt doar câteva zile până la cel de-al doilea tur al alegerilor prezidențiale, iar interesul susținătorilor candidatului PSD este să scoată un rezultat cât mai bun în acest sens. Un lucru asemănător se preconizează și în localitatea Gârnic, sat aparținător comunei Gârnic, asta pentru că, în primul tur al alegerilor, liberalii au obținut, aici, un scor notabil, lucru care pune o pată de culoare în fieful PSD de al comunei.

Cu viceprimar PNL-ist, satul Gârnic a ieșit învingător, în prima bătălie a luptei pentru Cotroceni, lucru care a creat o adevărată confuzie în comuna Gârnic, condusă de edilul Nicolae Tismănariu, opinia publică înțelegând că, pentru prima dată, în Clisura Dunării, un alt partid a reușit să înlăture trendul social-democrat, fără ca cineva să observe diferența dintre sat și comună.

Dacă, pe data de 24 noiembrie, balanța electoratului în satul Gârnic va înclina spre Viorica Dăncilă, primarul Tismănariu nu are nici un dubiu, acesta declarând pentru expressdebanat.ro: „O să scadă valoric voturile acordate candidatului Iohannis. Nu va fi o așa mare diferență cum s-a-ntâmplat în primul tur. Dar, undeva la vreo 20 de voturi, tot va obține PNL-ul”.

1000x100 casa brutarului

Referitor la creșterea participării la urne în cadrul bătăliei definitive pentru scaunul de la Cotroceni, șeful administrației publice locale Gârnic afirmă că, pe lângă cele 548 de persoane care s-au prezentat la vot în data de 10 noiembrie, „poate, vor mai fi undeva la 50 de persoane în plus și aici mă refer la persoanele din comună plecate în străinătate. S-ar putea, duminică, aceste persoane să fie acasă și să existe o prezență mai mare”.

 

expres banat 1000x100 (2)