ALDE atinge polul de dreaptă în Caraș-Severin

Afinitatea pentru dreapta politică îi face pe membrii partidului lui Călin Popescu Tăriceanu să voteze cu candidatul PNL la funcția de președinte.

În urma ședinței biroului politic județean, organizația ALDE Caraș-Severin a decis susținerea candidaturii lui Klaus Iohannis la al doilea tur de scrutin la alegerile prezidențiale. Președintele ALDE Caraș-Severin, Ioan Tabugan ne-a declarat că din cei 25 de membrii ai biroului executiv, 20 au fost prezenți și 19 au aprobat strategia de a susține candidatul Partidului Național Liberal la alegerile de duminică, 24 noiembrie.

Știm cu toții că noi am avut o relație tensionată cu PSD și vorbesc în special în județul nostru. Nu a existat nicio colaborare în toată această perioadă când am fost parteneri la Guvernare. De aceea în afară de un membru din birou toți ceilalți am hotărât că cea mai bună variantă pentru România este Klaus Iohannis. Am și început să mergem în teritoriu cu acest mesaj în Valea Almăjului, pe Clisura Dunării, mai nou și fostul primar de la Oțelu Roșu Iancu Simion ni s-a alăturat de câteva luni și acum suntem reprezentanți și pe Valea Bistrei, iar la Caransebeș avem o organizație puternică”, ne-a declarat președintele ALDE Ion Tabugan.

Deputatul ALDE ne-a menționat că duminică se va afla la Băile Herculane unde își va exercita dreptul la vot.