Cine să-l mai bată pe Eugen Cismăneanțu?! Să-și aleagă singur un contracandidat, să câștige și el, dar nu cu mită electorală!

Acuzat că a repatriat bocșeni doar pentru a se prezenta la urne, ca să fie sigur de mandatul de primar, Mirel Pascu i-a replicat ironic lui Eugen Cismăneanțu, dar în același timp îl acuză pe acesta că tocmai el a jucat murdar.

Cismăneanțu a comentat rezultatul alegerilor din 27 iunie de la Bocșa, spunând că diferența au făcut-o oamenii pe care Pascu i-ar fi adus acasă din străinătate. Primarul ales are însă altă părere. Poliția ar fi jucat un rol important. Și asta pentru că i-ar fi oprit pe oamenii lui Cismăneanțu să împartă mită electorală, așa cum ar fi făcut cu alte ocazii!

„Anul trecut l-a bătut un candidat, anul acesta l-a bătut altul. Cine să-l mai bată?! Poate să-și aleagă el un contracandidat, să câștige și el. Știm cum a câștigat alegerile trecute, știm cum au fost duși oamenii la vot. Tot orașul știe cum au mers cetățenii la vot și pentru ce. Se știe că Fundația Triumful Inimii este foarte implicată în procesul electoral, lucru ce este anormal. E necesar să se stabilească foarte clar regulile jocului pentru asociații și fundații. Nu e normal să existe suspiciunea de mită electorală în timpul unei campanii electorale pentru că ne ascundem sub paravanul unei asociații sau fundații. Nu este corect. În ziua alegerilor s-au dat pachete! Poliția și-a făcut datoria, i-a invitat la secție, dar nu s-a întâmplat nimic pentru că nu aveau temei legal pentru a constata mita electorală. Trebuie să reglementăm astfel de lucruri!”, a replicat Mirel Pascu.

CITEȘTE ȘI: „Numele Cismăneanțu are valoare mai mare decât partidele! Nu voi sta niciodată la masă cu infractorii!”