Romeo Dunca: Nesimțiților! Mai tăceți naibii din gură!

Președintele Consiliului Județean Caraș-Severin se scuză că n-a făcut până acum mare lucru, în afara unor plângeri penale, dar anunță o „avalanșă de proiecte”.

Șeful județului a reacționat după ce președintele PSD, deputatul Silviu Hurduzeu, spunea că nu e firească tăcerea din Consiliul Județean după ce Ministerul Dezvoltării a sistat orice plată pentru proiectele aflate în derulare prin Programul Național de Dezvoltare Locală, decizie în urma căreia în județ rămân drumuri decopertate, lucrări de apă și canalizare sau modernizare școli realizate parțial. „Din păcate, bani, momentan, nu mai sunt. E o chestiune de timp până când se vor realoca fonduri pentru finalizarea lucrărilor începute pe PNDL. Județul Caraș-Severin a rămas mult în urmă la accesarea fondurilor disponibile la primării. În majoritatea cazurilor, lucrările au fost întârziate nefiresc de mult tocmai de practicile penale pe care firmele de casă le-au folosit și care s-au aflat sub comanda nesimțiților care astăzi vorbesc în calitate de foști conducători de județ.”, a comentat Romeo Dunca.

gif card de energie dacus 1000x100 Brantner 1000x100px

În biroul său din Palatul Administrativ, a mai spus șeful județului, e doar o liniște aparentă. Și asta pentru că se ocupă de lucruri atât de serioase, încât atenția sporită e absolut obligatorie: „Niciodată comisiile de achiziții nu au lucrat atât de mult cum lucrează acum, pentru că noi pregătim o avalanșă de proiecte. În același timp, pe această sărăcie bugetară, aducem înapoi la buget și implicit în lucrări parte din banii furați. O dovadă clară că eforturile noastre încep să dea rezultate sunt cele 4 plângeri penale din 9 înaintate până azi la care s-a început urmărirea penală. În una din ele acest cuvântător PSD-ist e piesa principală care a alocat de la buget o sumă ce nu se regăsește în lucrările recepționate. Uitând mai apoi să o ceară înapoi de la guvern așa cum era firesc fiind o lucrare pe calamitate. E vorba de drumul spre Lupac. Iar dacă ne uităm la numărul celor implicați vedem ca sunt 6 dintr-o singură lovitură. Așa că mai tăceți naibii din gură…!”

publicitate si promovare online banner maxagro STPT job 1000x200
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/