18 la sută e mult după dezastrul pe care l-au lăsat în oraș!

untitled design set 970x90 px

Președintele PSD Caraș-Severin, deputatul Silviu Hurduzeu, nu e deloc surprins de rezultatul slab obținut de PNL la alegerile pentru funcția de primar al orașului Bocșa. Spune chiar că Sorin Perian a obținut neașteptat de multe voturi raportat la situația complicată din oraș, de care s-ar face vinovați liberalii!

Social-democratul Mirel Pascu, independentul Eugen Cismăneanțu și liberalul Sorin Perian a fost ordinea în preferințele bocșenilor la scrutinul din 27 iunie. Nici nu avea cum să fie altfel, spune Hurduzeu: „PNL a scos un scor foarte mare la Bocșa. 18 la sută, după dezastrul pe care l-au lăsat în spate într-un singur an, e un rezultat foarte bun! Absenteismul de la Bocșa poate fi pus pe seama faptului că PNL a făcut o greșeală cu candidații pe care i-a scos în față anul trecut. După câteva luni de la alegeri, când au dat de greu, și-au dat demisia. Bocșenii nu au acceptat asta, dovadă și numărul mic al celor care au venit la vot. Nu te poți juca cu destinele unui oraș făcând experimente politico-administrative, lăsând orașul fără conducere și apoi să vii din nou în fața cetățenilor, fără să explici măcar ce s-a întâmplat. Aproape un an nu a existat administrație în Bocșa!”

Mirel Pascu a primit confirmarea că are susținere consistentă din partea bocșenilor, mai ales după ce aceștia s-ar fi convins că nici Cismăneanțu, nici reprezentanții PNL nu reprezintă o soluție pentru oraș. „Anul trecut, în septembrie, au fost peste 6.000 de votanți. Acum au fost cu 1.000 mai puțini. Cu toate acestea, eu am luat voturi mai multe decât candidatul PNL anul trecut. Cred că oamenii au înțeles mesajul nostru, un mesaj pe care l-am transmis corect. În plus, nu s-a construit un metru de trotuar în nouă ani, lucrurile arată rău de tot la Bocșa! Situația nu e roz în Bocșa, așa o vede doar fostul primar Cismăneanțu!”, a comentat edilul-șef.

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/