Chebuțiu şi Preda sunt încolțiți de procurori! Nu sunt lăsați să şteargă urmele devalizării UCMR!

Foştii manageri ai uzinei reşiţene îşi vor petrece sărbătorile încătuşaţi, în ciuda faptului că aproape săptămânal vin în sala de judecată pentru a cere clemenţă din partea instanţelor de judecată!

Curtea de Apel Bucureşti a menţinut la începutul lunii martie măsura preventivă a controlului judiciar faţă de Adrian Chebuţiu şi Adrian Preda pe o perioadă de 60 de zile. Este vorba despre măsura dispusă în dosarul de corupţie, în care foştii manageri ai UCM Reşiţa au fost deja condamnaţi în primă instanţă la câte cinci ani de puşcărie. Tribunalul Caraş-Severin a menţinut ieri însă cea mai severă măsură preventivă faţă de cei doi inculpaţi în dosarul instrumentat de DIICOT Caraş-Severin, în care acuzaţiile sunt mult mai grave.

Magistraţii cărăşeni au respins cererea de revocare a măsurii arestării preventive, respectiv de înlocuire a măsurii arestării preventive cu măsura controlului judiciar, formulate de Chebuţiu şi Preda. Ambii au făcut contestaţie, însă procurorii au fost foarte fermi până acum. Lăsarea lor în libertate ar putea împiedica buna desfăşurare a urmăririi penale, pentru că există posibilitatea influenţării unor martori şi a compromiterii de probe.

Comments

  1. inavoig acuic says:

    merita.. au ingropat orasul

  2. CETATEAN1 says:

    EI NU SUNT VINOVATI , DRACU SI SATANA CRE IA ADUS INRESITA PRIN PSD SUNT VINOVATI. LA EI NU LI S-A CERUT SA STIE SA FACA AFACERI PRIN CARE SA SPORESACA NR. LOCURILOR DE MUNCA . DACA AR FI DUBLAT NR. LOCURILOR DE MUNCA S-AU TRIPLAT VALOARE DE CARE SUNT SUSPECTATI SI PREJUDICIUL DE CARE SUNT VINOVATI L-AR FI LUAT DIN DIVIDENTE SI PRIME. DAR LOR LI SA CERUT SA DARAME RESITA NU SUNT VINOVATI AU EXECUTATE CEA CE NU A REUSIT CEAUSESCU SA DARAME : DISTRUGEREA RESITEI . NU SUNT VINOVATI CA AU STRICAT CEVA ATATA STIU . VAI DE NOI . TRAIASCA RESITA