Centura Timișoara Sud, licitație pentru întreținerea spațiilor de servicii

santier centura timisoara sud

DRDP Timișoara se asigură că, atunci când va fi gata Centura Timișoara Sud, va exista un prestator care să întrețină spațiile de servicii. Șoseaua va fi deschisă în iulie.

Licitația pentru găsirea unei firme care să facă curățenie și să aibă grijă și de spațiile verzi a fost lansată. Se pornește de la aproape 3 milioane de lei. Contractul va fi încheiat pe 4 ani.

„Asigurarea ordinei și curățeniei în cele 2 spații de servicii de pe varianta de ocolire Timișoara Sud, în perioada an I – an IV, în regim de permanență de 24 ore/zi, constă în: asigurarea și menținerea integrității și funcționalității parcărilor și grupurilor sanitare din parcare; întreținerea spațiilor verzi din parcări; curățarea periodică a foselor septice aferente grupurilor sanitare; asigurarea colectării selective a deșeurilor menajere din parcare”, se arată în caietul de sarcini.

Prestatorul va trebui să spele și să igienizeze grupurile sanitare, să înlocuiască materialele sanitare, să curețe zăpada în timpul iernii, să cosească regulat iarba din spațiile verzi și să adune gunoaiele.

gif card de energie dacus 1000x100 Brantner 1000x100px

Firmele interesate se pot înscrie la licitație până în 1 iulie. Aceasta este și luna când trebuie deschisă Centura Timișoara Sud. Lucrările se apropie de stadiul de 90% și costă aproximativ 380 de milioane de lei.

Lucrările Centurii Timișoara Sud se apropie de 90%

Lucrările Centurii Timișoara Sud se apropie de 90%

publicitate si promovare online banner maxagro STPT job 1000x200
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/