Societate din Timiș, plată falsă pentru panouri fotovoltaice

perchezitii societate comerciala timis jupiter
casinoherculane by sungarden alv bannerexpressbanat resita 1000x100px ian24

O societate din Timiș s-a trezit cu polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice la ușă. Plătise în fals bunuri din Constanța.

Au fost 5 percheziții în Timiș și Constanța, în cadrul acțiunii JUPITER, coordonate de Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție și Inspectoratului General al Poliției Române.

„Din cercetările efectuate în dosar a rezultat că o societate comercială, cu sediul în municipiul București și spațiu de depozitare în județul Constanța, ar fi încheiat un contract de vânzare-cumpărare cu o firmă din județul Timiș, prin care s-ar fi obligat să-i livreze acesteia 1.829 de panouri fotovoltaice, în valoare de aproximativ 880.000 de lei. Pentru achiziționarea bunurilor respective, societatea comercială din județul Timiș ar fi plătit în avans 300.000 de lei, în baza unui ordin de plată falsificat. Ulterior, societatea comercială din județul Timiș nu ar fi achitat valoarea bunurilor livrate și ar fi comercializat panourile voltaice respective către alte două societăți comerciale, din județul Timiș, la un preț sub cel de achiziție”, transmite Poliția Română.

promovare banner maxagro Muzeul TM

O persoană va fi dusă la audieri. Cercetările în acest caz sunt continuate, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, pentru înșelăciune și uz de fals.

STPT job 1000x200
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/