Centura orașului și podul din Triaj, în suspans

Deși au fost propuse pentru integrarea lor în bugetul pe anul 2013, proiectul renovării pasajului  din Triaj și cel al reabilitării centurii orașului așteaptă încă să fie aprobate.

În urma solicitării Primăriei Reșița la Direcția Regională de Drumuri și Poduri  Timișoara pentru a afla detalii despre stadiul expertizei tehnice în ceea ce privește reabilitarea pasajului Triaj-Lunca Bârzavei, s-a aflat că proiectul așteaptă aprobare pentru a obține bugetul necesar.

De asemenea, în atenția celor de la DRDP Timișoara s-a adus și problema centurii Reșiței care acum se află într-o stare deplorabilă, dar care ar ajuta la fluidizarea traficului. „Direcţia Regională de Drumuri şi Poduri Timişoara se precizează că ambele obiective au fost propuse pentru bugetul pe anul 2013, însă, până în prezent, Direcţia nu a primit informaţii privind aprobarea programului de proiectare pe anul 2013 pentru obiectivele de investiţii şi reparaţii capitale, cu finanţare de la bugetul de stat”, precizează Ildiko Szendrei, purtătorul de cuvânt al Primăriei Municipiului Reșița.

Comments

  1. Laur says:

    “Nu exista interes”. Articolul de sus a ce suna? Din pacate, banii nu cad din cer. Si tot din pacate, numai unii se implica…