Centrul de vaccinare din Anina așteaptă undă verde pentru a fi vizibil pe platforma națională

untitled design set 970x90 px

Veste bună pentru persoanele de peste 65 de ani și cele din categoriile de risc din Anina. Acestea nu vor mai fi nevoite să se deplaseze până la Oravița în vederea imunizării anti-COVID-19, administrația publică locală reușind să ducă la-ndeplinire toate cerințele DSP pentru înființarea unui centru mobil de vaccinare pe raza UAT-ului. Se așteptă doar ca acesta să devină vizibil pe platforma națională.

În urma demersurilor făcute de către primarul orașului Anina, Gheorghe Românu, către prefectul județului Caraș-Severin, toți locuitorii UAT-ului eligibili pentru faza a doua a imunizării se vor putea vaccina în proximitatea zonei de domiciliu, asta după ce numărul solicitanților depășește pragul minim necesar (1.600 de persoane) pentru desemnarea unui centru de imunizare, aici fiind vorba de peste 2.200 de persoane. Ca atare, reprezentanții administrației publice locale au fost nevoiți să pună la punct, până la mijlocul acestei luni, toate cele necesare desfășurării acțiunii de imunizare, locația aleasă în acest sens fiind Centrul de Afaceri de pe raza UAT-ului.

publicitate ziar expresb 1000x100

„Am îndeplinit toate cerințele Direcției de Sănătate Publică Caraș-Severin pentru ca acțiunea de imunizare a populației să poată începe cât mai curând pe raza orașului nostru. Așa cum știți, locația aleasă pentru centrul mobil de vaccinare este Centrul de Afaceri, la parterul clădirii. De asemenea, lucrurile sunt cât se poate de limpezi și în privința echipei care se va ocupa de vaccinarea celor care se încadrează în această a doua fază. Domnul primar a purtat discuțiile necesare pe această temă, mare parte a sarcinilor fiind îndeplinite. Mai rămâne ca Prefectura să trimită situația către STS, asta pentru ca centrul de vaccinare să apară vizibil pe platforma națională și pentru ca persoanele, care doresc să se imunizeze, să se poată programa.”, a declarat pentru expressdebanat.ro, viceprimarul orașului Anina, Daniel-Ion Danu.

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/