Ordonanță pentru investiții în școli, drumuri, rețele de apă și canalizare!

Stiri din Timisoara si Resita, publicitate online

Parlamentarul PNL de Caraș-Severin, Dumitru Rujan, este unul dintre deputații care au votat pentru adoptarea modificărilor și completărilor la Ordonanța Guvernului nr. 25/2001 privind înființarea Companiei Naționale de Investiții, prin care se extinde portofoliul de lucrări realizate de companie.

„Au fost introduse amendamente pentru a putea fi realizate mai multe tipuri de investiții. De exemplu, la unități și instituții de învățământ de stat: imobile destinate procesului educațional și de cercetare, spații cu destinația cămine și cantine, imobile destinate activităților cultural-sportive sau în alte obiective de interes public sau social în domeniul construcțiilor: orice tip de construcții care se realizează pentru satisfacerea nevoilor materiale și spirituale ale comunităților locale, inclusiv la nivel național”, a explicat deputatul Rujan.

Potrivit parlamentarului, investiții similare vor putea fi derulate acum prin CNI și pentru modernizarea  drumurilor de interes local și județean, pentru instalarea de fose septice, pentru microstații de epurare, dar și pentru sisteme de alimentare cu apă și canalizare care cuprind, de regulă, următoarele componente: captări, aducțiuni, stații de tratare, stații de pompare cu sau fără hidrofor, rezervoare de înmagazinare, rețele de transport și distribuție și branșamente, până la punctul de delimitare a proprietății.

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/