Era cutiilor de chibrituri a apus de mult. Este timpul pentru o nouă epocă, cea a confortului

gif card de energie dacus 1000x100 alv bannerexpressbanat resita 1000x100px ian24

Înghesuit cu familia în cei câțiva metri pătrați ai blocurilor comuniste sau tânăr și singur într-o singură cameră, așa NU pentru tine și confortul tău. Prea aglomerat? Nu și în apartamentele de la City Center Reșița.

Faptul că tinerețea este un mare atu, mai ales atunci când vine vorba despre spațiul personal, sau că multe dintre cuplurile din România încă împart aceeași casă cu părinții și bunicii este un aspect care nu trebuie trecut cu vederea. Pentru că atunci când vorbim de ACASĂ, trebuie să o facem cu drag și cu gândul la locul în care ne petrecem timp de calitate. Prin urmare, a sosit vremea să te desprinzi de vechile obiceiuri, să poți să te bucuri de un spațiu cât mai mare pentru activitățile de zi cu zi și să înțelegi că investiția într-un apartament modern dintr-un ansamblu rezidențial nou este una inspirată.

Potrivit statisticilor Eurostat, România este țara aflată pe primul loc în Uniunea Europeană din punctul de vedere al numărului de locuințe supraaglomerate, spațiul util dedicat locuirii fiind dintotdeauna restrâns și insuficient, mai ales în cazul familiilor cu mai mult de doi copii. Dar, pentru că lucrurile au evoluat și oamenii încep să înțeleagă necesitatea calității, modernului și confortului și-au făcut apariția pe piață și „echipele imobiliare salvatoare”, care au bifat cu brio toate aceste aspecte, dedicate omului modern și cu viziune.

Viziunea City Center

Cerere există și ofertele sunt de neratat. Călătoria City Center, cel mai nou și modern complex imobiliar din centrul Reșiței, a început din dorința de a revoluționa piața imobiliară din oraș, printr-o viziune nouă, inspirată 100%. Zona centrală a fost aleasă cu grijă, pentru a fi cât mai aproape de mijloacele de transport în comun, dar și de ariile de interes din oraș.

„M-am simțit inspirat de ceea ce mi-au propus investitorii acestui proiect, ideea de a aduce un resort urban aproape de natură și, în același timp, aproape de oraș. Mi-a plăcut ideea de a îmbina aceste două concepte, să mă întorc la armonia unei construcții impozante cu natura. Lumea modernă a început să viseze la case altfel, cu spații fluide care să înlocuiască rigoarea liniilor drepte. Și asta am făcut!”, a declarat arhitectul Florin Trofin.

Psihologia spațiilor 

1000x100 (3)

Spațiul în care vei locui și unde te vei bucura de confort va fi principalul criteriu în funcție de care vei cumpăra viitorul apartament. City Center vine o paletă largă de oferte din care poți alege în funcție de necesități. De la apartamente cu două camere, cuprinse între 50 mp și 70 mp, la apartamente cu trei camere, de la 76 mp și 125 mp, până la penthouse de 220 mp. Indiferent de numărul camerelor pe care alegi să le ai, compartimentarea deține un rol esențial în alegerea propriului cămin. Una dintre problemele stringente ale actualelor imobile poate fi exemplificată simplu: un apartament cu două camere excelent, dar care are o compartimentare care nu te avantajează și dă impresia de înghesuială. De regulă, cu această problemă se confruntă majoritatea apartamentelor vechi, ele fiind construite pe repede înainte, neținându-se cont de nevoile oamenilor, dar o locuință spațioasă și bine compartimentată influențează confortul întregii familii și nevoia fiecărui membru de intimitate, fiind o investiție pe termen lung.

Atunci când vorbim de City Center evident se pune accentul pe viziune și inteligență, pentru că doar cu aceste două ingrediente poți obține produsul mult dorit. Compartimentarea apartamentelor de la City Center permite utilizarea optimă a spațiului, fără pierderi de suprafețe. Livingul cu bucătărie de tip open space este o alegere în primul rând emoțională. Open space înseamnă să nu mănânci niciodată singur, să nu gătești sau să speli vasele în bucătărie, în timp ce restul familiei e în living. Open space înseamnă să fie mereu voie bună, în cea mai spațioasă încăpere a locuinței. Un perete în minus nu poate fi decât un prilej de a aranja mobilierul și obiectele cu mai multă flexibilitate. Compartimentarea de tip open space câștigă puncte în plus la capitolul estetic, permițând interiorului să fie mult mai luminos și aerisit.

Îți ascultă întrebările, oferă soluții și devin partenerii tăi. Dacă faci parte dintre cei care optează pentru un viitor sigur și #inspirat, nu ezita să-i contactezi pe ei, reprezentații City Center, ce îți stau la dispoziție în fiecare zi, de luni până vineri, la sediul de pe I. L. Caragiale nr. 16, etaj 3, sau poți afla mai multe informații la numărul de telefon: 0739 39 50 30.

Investește inspirat pe termen lung!
Află acum mai multe informații despre acest proiect inedit pe www.ccresita.ro

publicitate Timisoara banner maxagro STPT job 1000x200
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/