Cele mai bune rezultate din ultimii 10 ani pentru CSS Caransebeș

2015 este cel mai bogat an în medalii pentru Clubul Sportiv Școlar Caransebeș. Potrivit directorului clubului, profesor Laura Andrei, au fost obținute peste 25 de medalii de către elevi cu vârste cuprinse între 9 și 18 ani la campionate naționale, europene și la balcaniade.

Premierea sportivilor a avut loc în cadru festiv, în prezența antrenorilor și părinților, dar și a membrilor Consiliului de Administrație al Clubului Sportiv Școlar. Pentru rezultatele foarte bune din 2015 elevii au primit diplome, cupe și câte o plasă cu dulciuri, ne-a declarat antrenoarea Laura Andrei.DSC_4173_00004

La secția de Fotbal, printre cei premiați s-a numărat Alexandru Furdea, cel mai bun portar al județului și cel mai bun portar la Cupa Hagi Danone, la vârsta de 13 ani. De asemenea, Ionuț Derbac, căpitanul lotului județean, la vârsta de 13 ani, cel mai bun jucător la Cupa națională Hagi Danone, dar și componenții lotului județean și ai lotului național sub 14 ani, propuși pentru centrul de excelență, Merian Andrei și Isac Daniel.

La secția de lupte cea mai notabilă performanță este a elevei Copăceanu Georgiana, dublă campioană națională în 2015. Antrenorul Dumitru Toc dorește ca pentru 2016 să obțină o derogare pentru Balcaniada din luna iunie de la Craiova. Și asta, pentru că sportiva este mai tânără cu un an decât categoria ei de vârstă. Și tot pentru viitorul acestei sportive talentate maestrul Dumitru Toc se află în tratative cu Clubul Steaua București pentru un transfer, astfel că s-ar putea ca din vara acestui an Copăceanu Georgiana să învețe la Liceul cu program sportiv „Mircea Eliade” din București, pentru a continua performanța în lupte.DSC_4200_00005

La Atletism premiile au fost pe măsura rezultatelor în 2015, iar 2016  va fi un an greu și cu obligații, pentru că Liliana Danci aleargă la Viena în 10 aprilie pentru calificarea la Maratonul de la Jocurile Olimpice de la Rio, Loredana Cimpoieru este deja calificată la Campionatul European de Juniori și poate își va realiza baremul pentru participarea la Campionatul Mondial din Polonia. Echipa de atletism de la Caransebeș este poate cea mai bună din Banat ca rezultate, potrivit antrenorului emerit Cristian Dragomir.