Reunire parțială la Metalul Reșița. Zăpada i-a oprit pe jucători să ajungă în Valea Domanului

Echipa de fotbal de ligă secundă Metalul Reșița s-a reunit astăzi, la Stadionul „Mircea Chivu” din Valea Domanului. 16 jucători au participat la primul antrenament oficial din acest an, majoritatea juniori localnici, dar și cei selecționați de antrenorul Carol Gurgu în urma acțiunii de la finele săptămânii trecute. Ceilalți jucători sunt așteptați de mâine.

Antrenorul Carol Gurgu a condus primul antrenament al Metalului, gândindu-se la următorii pași pe care îi va parcurge această echipă: „Au venit la reunire un număr de 16 jucători. Ceilalți au rămas înzăpeziți, sunt în întârziere. Dar probabil că mâine după-amiază o să am aproape tot lotul complet. În zilele următoare va continua selecția, am mai primit telefoane, vor câți mai mulți copii să vină să joace în Liga a II-a. Începând de astăzi vom face o pregătire la stadion, urmând ca în data de 3 februarie să intrăm într-un cantonament la stadion. Sperăm ca până atunci să avem și un lot cât de cât conturat. Miercuri, la ora 13, vom avea primul amical, cu CS Ineu, săptămâna viitoare vom juca cu Minerul Anina. Mai avem cuprinse încă trei-patru jocuri până la reluarea campionatului”, a spus Carol Gurgu.

[slickr-flickr search=”sets” set=”72157661348555144″]

În Valea Domanului sunt așteptați și jucători străini, mai spune antrenorul Metalului: „Mai aștept încă șapte jucători, jucători de care cred că este nevoie. Sunt și jucători străini, din Serbia, Cehia, Franța plus doi internaționali din Polonia. Sperăm să ne facem o echipă competitivă, dar, de reținut, toți jucătorii sunt tineri. Nu sunt jucători de care să spunem că sunt depășiți, să spunem că au o anumită vârstă. Eu vreau să ajute copiii din localitate, pe lângă ei să crească în valoare și să facem un joc cât mai bun.”

Marian Meșinschi, delegatul echipei Metalul Reșița
Staff-ul echipei reșițene a fost completat în aceste zile cu un nume nou, dar cunoscut în lumea fotbalului cărășean.Marian Mesinschi Anineanul Marian Meșinschi, președinte al Comisiei de copii și juniori din cadrul AJF Caraș-Severin, va fi delegatul Metalului în partea a doua a sezonului. „Are o anumită experiență, vine pe postul de delegat și aș vrea să vă anunț că va mai veni încă o persoană din Reșița, pe postul de director tehnic. El este impresar și se va ocupa în mod special de aducerea jucătorilor tineri din țară și din străinătate”, a mai spus Carol Gurgu.

„Am venit aici cu cele mai bune gânduri, sper să facem o treabă bună și, de ce nu, o echipă competitivă. Încercăm fiecare cu ce putem să ne aducem aportul la formarea unei echipe competitive. Am adus câțiva jucători aici de la Timișoara, de la Anina. Sper să facă treabă bună și să se integreze bine în echipă”, a precizat Marian Meșinschi.
Metalul Reșița va susține primul amical al iernii miercuri, 20 ianuarie, de la ora 13, cu CS Ineu, pe terenul sintetic din Valea Domanului.