Cele mai bune cote ale zilei de miercuri doar la Mozzart Bet

picnic iulius1000x100

În condiții sigure și la doar un click distanță, Mozzart Bet este platforma unde doar câștigătorii au acces. Cele mai bune cote, cele mai puternice echipe.

LIGA CAMPIONILOR

ATALANTA-REAL MADRID

leader board 728 x 90 px

Echipa madrilenă are mari bătăi de cap cu accidentările, zece jucători ai galacticilor, printre care Ramos, Marcelo, Benzema, Carvajal și Rodrygo fiind indisponibili înaintea confruntării cu bergamascii negru-albaștri din optimile Ligii Campionilor. Chiar dacă Realul este cea mai galonată echipă din istoria competiției, de această dată o vedem drept favorită pe Atalanta. Profitați de cea mai mare cotă de pe piață, 2,55, numai la Mozzart bet.

MÖNCHENGLADBACH-MANCHESTER CITY

Borussia, fosta glorie din anii `70, a ajuns în premieră în această fază a competiției, dar e greu de crezut că va putea trece de cetățeni. Echipa germană are probleme și în Bundesliga, unde a pierdut pe propriul teren cu Köln și cu Mainz, în timp ce iubitorii fotbalului insular o văd pe Manchester City ca fiind singura candidată reală la titlu.

BARCELONA-ELCHE

Suntem convinși că golul înscris de Fernandez din penalty pentru Cadiz în minutul 89 a nenorocit multe pariuri, Barcelona ratând astfel șansa de a se apropia și mai mult de liderul Atletico. După umilința suferită în fața lui PSG, catalanii pur și simplu nu-și mai permit pași greșiți. Încercați cea mai mare cotă de pe piață la Mozzart bet, 1,18.

WILLEM II-DEN HAAG

Singurul obiectiv al codașelor Willem II și Den Haag este să evite penultimul loc, retrogradabil direct. Ambele echipe merg rău, înregistrând o singură victorie în 2021. Totuși, din cauza terenului o vedem favorită pe Willem II, motiv pentru care vă sugerăm să încercați cea mai mare cotă de pe piață, 1,85.