FOTO. Căsătorii tradiționale la Reșița! Primăria asigură cadrul și ținutele

Cei care doresc să își unească destinele în centrul municipiului, dar într-un cadru rustic, sunt așteptați din acest weekend la Casa de Căsătorii cu o surpriză. Nu doar că parterul clădirii a fost amenajat tradițional, ci administrația locală pune la dispoziție și port popular pentru o atmosferă și imagini cu totul aparte.

De Dragobete, la Reșița s-a deschis o expoziție permanentă de port popular, la parterul Casei Municipale de Căsătorii. „Am ales acest moment pentru că tradițiile românești au nevoie de continuitate, iar pentru a avea un viitor frumos trebuie să nu uităm trecutul. Partenerii noștri în acest demers sunt inimoșii promotori ai dansului și portului popular – Ansamblul de dansuri «Bârzava» și îndrăgitul actor reșițean Dan Mirea”, transmit reprezentanții Primăriei Reșița.

leader board 728 x 90 px

Din acest weekend, toți iubitorii de port popular își pot achiziționa sau pot închiria contra cost costume populare din diverse zone culturale. Mai mult, cei care doresc să-și unească destinele „tradițional” pot utiliza recuzita, amenajată la parterul clădirii, pentru a imortaliza acest moment important din viața fiecărui cuplu.