Tinerețe fără bătrânețe și încă o primăvară de vis la Iulius Town

1000x100 (1) untitled design set 970x90 px

Doamnele și domnișoarele sunt răsfățate cu peste 1000 de premii sub îndemnul „Young at any age!”. La Iulius Town se celebrează anotimpul vieții.

Primăvara începe cu tine și cu cei dragi alături, iar tradiția spune că acest anotimp frumos trebuie celebrat prin dăruirea unui mărțișor. Indiferent că alegi să oferi simboluri tradiționale sau cadouri speciale, trebuie să faci simțită prezența primăverii în casa și în sufletul celor apropiați. Primăvara este despre noi începuturi, despre încredere, speranță, curaj și este momentul potrivit să-ți arăți recunoștința față de prietene, mame, surori, iubite, colege și toate femeile pe care le prețuiești. Și cum altfel să le celebrezi frumusețea și feminitatea decât cu un cadou deosebit?

Iulius Town a pregătit o mulțime de surprize pentru ca cea dragă ție să se simtă Young at any age. Astfel, indiferent că alegi cadouri sofisticate, flori sau mărțișoare, în perioada 26 februarie – 7 martie 2021, dacă faci cumpărături în valoare de minimum 300 de lei din magazinele tale preferate, te poți înscrie în campania cu iz de primăvară. Tot ce trebuie să faci este să te bucuri de shopping și să mergi cu bonurile fiscale din aceeași zi la Centrul Info. Și cum cel mai frumos dar oferit unei femei este o bijuterie sau un parfum, marile premii oferite de Iulius Town sunt strălucitoare și înmiresmate. Astfel, pe 8 martie 2021, va avea loc o tombolă, în urma căreia 20 de câștigători vor primi vouchere Beautik Haute Parfumerie, în valoare de 400 lei fiecare sau vouchere Bijuteria Stil, în valoare de 485 lei fiecare.

În plus, dacă te numeri zilnic printre primii 100 de participanți, poți câștiga pe loc vouchere pentru pantofi de la Benvenuti, produse cosmetice de la Breathless Point, accesorii pentru gadgeturi de la Cover Shop, preparate italiene apetisante de la Bella Italia, cafea delicioasă de la Tucano, vouchere la Wash&Bright sau loțiuni dezinfectante și băuturi răcoritoare. Regulamentul campaniei poate fi consultat pe www.iuliustown.ro.

timisoara capitala 2023 gif card de energie dacus 1000x100

Vino la Iulius Town, să sărbătorești spiritul mereu tânăr al femeilor!

 

untitled design set 970x90 px