Cele două terenuri sintetice din Caransebeș au o problemă de execuție! Felix Borcean: Constructorul nu a luat în calcul ninsori abundente!

Primarul Caransebeșului are îndoieli cu privire la modul de construire a celor două terenuri sintetice în aer liber din Pipirig şi Balta Sărată. Felix Borcean spune că ninsorile căzute, deşi abundente, nu ar fi avut puterea să dărâme un gard de protecție executat corect.


Este o problemă și de execuție, spune Felix Borcean. „Eu nu cred că doar zăpada este de vină, pentru că deasupra există o plasă de protecție, similară cu cele de la poarta de fotbal, adică nu este o plasă compactă care să nu lase zăpada să cadă și să pună o presiune mare pe pereții exteriori. Cred că este o problemă de execuție și constructorul nu s-a gândit că ar putea apărea o astfel de situație cu zăpadă abundentă”, afirmă Borcean.

Edilul spune că va studia bine contractul pentru a cunoaște cine va trebui să remedieze problema, constructorul sau beneficiarul, pentru că cele două terenuri sintetice din cartierele Pipirig şi Balta Sărată sunt în garanție. Amintim că ele au apărut în mandatul actualului primar.