Mocioalcă, amenințat cu plângeri penale pentru calculatoarele și banii din PSD! „Chiar la nivel de PRM nu pot să cobor!”

untitled design set 970x90 px

Codrin Ștefănescu nu e pe deplin mulțumit după plecarea lui Ion Mocioalcă la PRO România! Îi trimite Poliția și Parchetul la ușă, probabil, pentru ca divorțul să semene cât mai mult cu circul făcut de Corneliu Vadim Tudor atunci când actualul secretar general al PSD a plecat din PRM albie de porci.

Liderul social-democrat a folosit numai cuvinte dure la adresa lui Ion Mocioalcă, cu ocazia vizitei sale în Caraș-Severin, dar nu l-a iertat nici pe deputatul Ion Spânu. Pesediștii care au fost astăzi în sediul de pe „George Enescu” au simțit o mare bucurie, au simțit că s-au rupt lanțurile, a anunțat Ștefănescu. „În PSD Caraș am avut o persoană care considera că era proprietară de oameni și de județ. Texte de genul «deputatul meu», «primarul meu», «directorul meu» nu vor mai exista. A fost o situație total nefirească, dar vom reveni la normalitate. N-am mai avut în partid astfel de mesaj intern, n-am mai avut vreun coleg care să spună că e proprietar de alți colegi. Le-am spus că pentru amenințări și demisii în alb vom lua măsuri radicale, ceea ce am și făcut. Și la Ialomița, și la Dâmbovița cei doi președinți au fost schimbați. Despre domnul Mocioalcă n-am mai apucat să discutăm pentru că a plecat singur, cu două zile înainte de ședința CEx-ului central, unde ar fi avut aceeași soartă!”, a afirmat Codrin Ștefănescu, portavocea slobodă a lui Liviu Dragnea.

Ca un adevărat vulcan, așa cum e de altfel în mai toate aparițiile publice, secretarul general al PSD s-a aprins și mai tare pe parcursul conferinței de presă. „Echipa domnului Mocioalcă a plecat de la sediul partidului și cu calculatoarele, cu baza de date! În momentul de față nu știe nimeni ce e cu cotizațiile, cine a plătit, cine nu, dar vom reface baza de date. Dacă nu înțeleg de bunăvoie că nu erau proprietari pe partid, e un ultimatum pe care îl dăm. Mai așteptăm câteva zile, apoi facem plângere penală! Ion Mocioalcă era un fel de vătaf pe propria moșie, asta e impresia pe care o am eu. Oamenii nu au vorbit până acum, nu au avut curaj să spună, pentru că aici a fost o conducere de fier”, a acuzat Ștefănescu.

Social-democratul a ironizat apoi încercările foștilor săi colegi, Mocioalcă și Victor Ponta, de a desprinde din PSD oameni care să facă pasul spre PRO România: „Au dat telefoane și nu a plecat nimeni acolo. Domnul Mocioalcă și domnul Ponta pot să încerce mai mult, n-au reușit în niciun județ să acapareze membri PSD, sunt foarte puține dezertările pe care le-am avut. Cele mai multe au fost aici, Mocioalcă și Spânu, care au uitat că acest partid i-a făcut parlamentari”.

Ion Mocioalcă avea astăzi alte preocupări, dar a apelat totuși la ironie și i-a dat o replică lui Ștefănescu, reamintindu-i acestuia de perioada în care era aghiotantul lui Corneliu Vadim Tudor. „Eu acum sunt cu Victor Ponta în Ardeal. Iar ca sa intru în dialog cu Codrin Ștefănescu, ar trebui să cobor sub o limită a decenței discursului public și nu-mi este caracteristic! Chiar la nivel de PRM nu pot să cobor!”, a declarat Ion Mocioalcă pentru expressdebanat.ro.

Codrin Ștefănescu a readus astfel în atenție un episod halucinant din aprilie 2011, atunci când pleca din PRM. „Și-a dat demisia înainte să-l dau eu afară. A fost avertizat să plece pentru că era insuportabilă prezența lui. Codrin Ștefănescu este un om bolnav mintal care periodic, o dată la două trei luni, se duce la o clinică de la Lyon să se trateze”, declara Corneliu Vadim Tudor pentru Pro TV. Practic, nu s-a schimbat mare lucru. Doar rolurile și personajele!

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/