Cea mai slabă prezență! Mai puțin de 80% dintre absolvenții cărășeni au participat la proba la alegere a Bacalaureatului

bacalaureat

Proba la alegere a profilului din cadrul examenului de Bacalaureat nu prea le-a făcut cu ochiul elevilor din Caraș-Severin. Puțin peste 260 de elevi au participat, adică sub 80% din cei înscriși, aceasta fiind cea mai redusă prezență de până acum în această sesiune a examenului.

Astăzi s-a desfășurat proba la alegere a profilului și specializării. Au fost prezenți 264 de elevi din 338 de elevi înscriși pentru această probă, ceea ce înseamnă 78,10%. Nu au existat elevi eliminați din examen pentru tentativă de fraudă.

La probele anterioare din această sesiune a examenului au participat 82,93% și 80,58% din totalul candidaților înscriși. Ultima probă rămasă este cea de Limba și literatura maternă, programată mâine.

leader board 728 x 90 px

Subiectul și baremul de corectare vor fi publicate de către Centrul Național de Politici și Evaluare în Educație, pe site-ul subiecte.edu.ro. Primele rezultate vor fi afișate marți, 31 august, până în ora 12.00. Contestațiile pot fi depuse atât în format fizic, cât și electronic, marți, 31 august, în intervalul orar 12.00 – 18.00. Rezultatele finale vor fi anunțate vineri, 3 septembrie.

CITEȘTE ȘI:

Prima probă a Bacului de toamnă s-a desfășurat astăzi fără incidente în Caraș-Severin

Aproape 90 de elevi din Caraș-Severin au spus „pas” Bacalaureatului. Alți 4 au fost eliminați din examen